Geri Dönüşüm Seminerleri Başlıyor - Son Dakika
Yerel

Geri Dönüşüm Seminerleri Başlıyor

Geri Dönüşüm Seminerleri Başlıyor

Mamak’ta binlerce öğrenciye ulaşarak geri dönüşüm üzerine çok sayıda çalışmaya imza atan Mamak Belediyesi bu yıl da genç kuşaklara geri dönüşüm bilinci aşılayacak.

07.11.2016 12:23

Mamak'ta binlerce öğrenciye ulaşarak geri dönüşüm üzerine çok sayıda çalışmaya imza atan Mamak Belediyesi bu yıl da genç kuşaklara geri dönüşüm bilinci aşılayacak.

Mamak Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde geri dönüşüm hizmeti veren firmalarla birlikte ilçede bulunan okullarda geri dönüşüm seminerleri düzenleyecek. İlçede bulunan 70 ilköğretim okulunda düzenlenecek seminerlerle geri dönüşümün önemi çocuklara anlatılacak. Geri dönüşümün hem çevre hem de ekonomi açısından son derece önemli olduğunu dile getiren Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Özellikle çocukların bu konuda bilinçlenmesini son derece önemsiyoruz. Geri dönüşüm çalışmaları her yönüyle desteklenmesi gereken bir süreç. Geri dönüşümle hem milli kaynaklara hem de ekonomiye ciddi kazanımlar elde etmek mümkün" dedi.

Eğitimler ilköğretim 4'üncü sınıflara yönelik olacak

Mamak'ta geri dönüşüm çalışması yapan firmaların uzman çevre mühendisleri tarafından verilecek seminerler ilköğretim 4'üncü sınıflara yönelik yapılacak. Çeşitli materyallerle de desteklenecek eğitim seminerleri ile öğrenciler bilinçlendirilecek. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Geri Dönüşüm Seminerleri Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement