Giresun'da 53 Amatör Spor Kulübüne 75 Bin TL'lik Malzeme Dağıtıldı - Son Dakika
Yerel

Giresun'da 53 Amatör Spor Kulübüne 75 Bin TL'lik Malzeme Dağıtıldı

Giresun\'da 53 Amatör Spor Kulübüne 75 Bin TL\'lik Malzeme Dağıtıldı

Giresun’da 53 Amatör Spor Kulübü'ne 75 Bin TL’lik malzeme dağıtım töreni Vali Hasan Karahan’ında katılımı ile Giresun Amatör Spor Kulüp Federasyonu toplantı salonunda yapıldı.

24.01.2014 17:35

Giresun'da 53 Amatör Spor Kulübü'ne 75 Bin TL'lik malzeme dağıtım töreni Vali Hasan Karahan'ında katılımı ile Giresun Amatör Spor Kulüp Federasyonu toplantı salonunda yapıldı.

Açılış konuşmasını yapan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Giresun İl Temsilcisi Mehmet Güngör, verdikleri destek ve katkılardan dolayı başta Vali Hasan Karahan ve İl Genel Meclisi Başkanı Osman Öden ile tüm destek verenlere teşekkür etti.

Giresun İl Genel Meclis Başkanı Osman Öden ise konuşmasında, "Geriye baktığımızda Giresun amatör ünün çorap alacak parası yokken bugünlere geldik çok şükür.Bugün burada dağıtılacak olan malzeme yaklaşık olarak 135 bin TL.Bütçeye bu rakamı koymuştuk.Ama ihale ile beraber alan firma rekabet ortamı içerisinde 75 bin TL'ye düşmüş hayırlı olsun diyoruz" dedi.

"Her şey hazır yatırım programın da, parası hazır ama biz bu ile bir spor salonu kazandıramıyoruz" diyerek sözlerine devam eden Öden, "Herkes konuşuyor. Hadi buyurun sizde destek olun bize. Ağustos ayından beri bekliyor ama maalesef biri öteden çekiyor, biri beriden çekiyor. Giresun spor salonunun hali ortada ama kimse bize yardımcı olmuyor. Yardımcı olması gereken arkadaşlara sesleniyorum burdan lütfen sizlerde sahip çıkın. Amatör spor kulüplerinin bu konuda çok büyük desteğini bekliyoruz" diye konuştu.

Törene katılan Vali Hasan Karahan ise konuşmasında, "Sporla ilgili biz valilik olarak, İl Özel İdaresi olarak ve yetkili müdürlüklerimiz olarak elimizden gelen gayret ve teşvikleri yapıyoruz, Yapmaya da devam edeceğiz. Burada istediğimiz gençlerimizin imkanları en iyi şekilde kullanarak Giresun'u sporda da marka şehir, bilinir, tanınır şehir olarak yükseltmeleri, yüceltmelerini arzu ediyoruz. İl Özel İdaremiz az ve kıt kaynaklarını spora cömertçe ayırıyor. Arkadaşlarımız bu konuda oldukça duyarlılar onlara teşekkür ediyorum. Amatör spor kulüpleri bizim vazgeçilmezimiz. Bu sağladığımız imkanlarla gençlerimizi şampiyon olarak görmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Vali Hasan Karahan'a ve beraberinde törene katılarak Amatör Spor Kulüpleri'ne destek veren İl Genel Meclis Başkanı Osman Öden'e, Emniyet Müdürü Hikmet Bulak'a, Giresun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeki Atlı'ya ve Giresunspor Kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ'a plaket takdim edildi.

Plaket takdiminin ardından 53 amatör spor kulüp yetkililerine 75 bin TL tutarında ayakkabı, forma, yağmurluk, çorap, eşofman ve top dağıtımı gerçekleştirildi. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Giresun'da 53 Amatör Spor Kulübüne 75 Bin TL'lik Malzeme Dağıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement