Giresun'un Aksu Mahallesi'nde Halk Eğitim Kursunun Yılsonu Sergisi Açıldı - Son Dakika
Yerel

Giresun'un Aksu Mahallesi'nde Halk Eğitim Kursunun Yılsonu Sergisi Açıldı

Giresun\'un Aksu Mahallesi\'nde Halk Eğitim Kursunun Yılsonu Sergisi Açıldı

Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü'nün Aksu Mahallesi'nde açtığı iğne oyası ve hazır gereçlerle yapılan el nakışı sergisi açıldı.

19.05.2012 14:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü'nün Aksu Mahallesi'nde açtığı iğne oyası ve hazır gereçlerle yapılan el nakışı sergisi açıldı.

Aksu Mahallesi'nde 40 kursiyerin el emeğini ve göz nurunu sergilediği kursun açılışını Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu'nun Müdürü Harun Karabük yaptı. Karabük yaptığı konuşmada kursu çok beğendiğini, katılımın çok olmasından dolayı ayrı bir mutluluk yaşadığını belirterek, başta Aksu Mahallesi Muhtarı Adem Önal'a, kurs usta öğreticisi Semiha Bayraktar'a ve tüm kursiyerlere başarılarından dolayı teşekkür etti.

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü desteği ile mahallelerinde çok başarılı kursların açıldığına değinen Aksu Mahallesi Muhtarı Adem Önal özellikle bu yıl içinde açılan okuma-yazma ve avcılık kurslarına çok sayıda vatandaşın katıldığını, mahalle halkının yetişmesine katkı sağlayan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Harun Karabük'e,

kursa katılan kursiyerlere, kurs usta öğreticisine ve bütün kursiyerlerin yaptığı eserleri sergilemesinde ev sahipliği yapan İlim Yayma Cemiyeti Yüksek Öğretim Erkek Öğrenci Yurdu Yönetimine teşekkür etti. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Giresun'un Aksu Mahallesi'nde Halk Eğitim Kursunun Yılsonu Sergisi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement