Giresunspor Kulübü Başkanı Bozbağ Açıklaması - Son Dakika
Son Dakika Logo

Giresunspor Kulübü Başkanı Bozbağ Açıklaması

31.08.2014 17:23

"Samsunspor karşısında galibiyeti kaçırdığımız için üzgünüz"

Giresunspor Kulübü Başkanı Mustafa Bozbağ, "Samsunspor karşısında galibiyeti kaçırdığımız için üzgünüz" dedi.

Bozbağ, kulüp binasında düzenlenen sponsorluk anlaşması imza töreninde yaptığı konuşmada, PTT 1. Lig'de dün deplasmanda Samsunspor ile golsüz berabere kaldıklarını anımsattı.

Samsunspor karşısında iyi mücadele ettiklerini belirten Bozbağ, "Giresunspor olarak PTT 1. Lig'de ilk maçımıza dün çıktık. Karşılaşmada futbolcularımızın gösterdiği performanstan memnunum. İyi mücadele ettik, maçı kazanabilirdik de ama olmadı. Samsunspor karşısında galibiyeti kaçırdığımız için üzgünüz. Oynanan oyun ve futbolcularımızın sahaya yansıttığı kazanma arzusu, bizi gelecek haftalar için ümitlendiriyor. Giresunspor'un bu sezon önemli başarılara imza atacağını söylemiştik. Samsunspor karşısında ortaya konulan futbol, bize bunun işaretlerini verdi" diye konuştu.

Bozbağ, Taşsan firmasının Giresunspor'a sponsor olduğunu, böylece sponsor sayısının 4'e yükseldiğini ifade ederek, şunları söyledi:

"Ben ve ekibimin tek bir amacı var, o da Giresunspor'un kendi ayakları üzerinde durmasıdır. Bunun için kulübe destek sağlamaya çalışıyoruz. Son dönemlerde Giresunlu firmalarımız bizlere destek sağlamak için sponsor oluyor. Giresunspor'a sahip çıkılması çok güzel gelişme. Borçsuz Giresunspor için bunlar çok önemli hamleler. Bu sayının artacağına inanıyoruz."

Firmanın sahibi Serkan Cihan ise Giresunspor'a geçmişte olduğu gibi gelecekte de destek sağlamaya devam edeceklerini söyledi.

Konuşmalarn ardından, Bozbağ ve Cihan sponsorluk anlaşmasına imza attı. - Giresun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Giresunspor Kulübü Başkanı Bozbağ Açıklaması - Son Dakika


Advertisement