Gkv'li Minikler "Gaziantep Resimleri" Sergisini Gezdi - Son Dakika
Yerel

Gkv'li Minikler "Gaziantep Resimleri" Sergisini Gezdi

Gaziantep Kolej Vakfı (GKV) Özel Okulları Anaokulu öğrencileri Şilili Ressam Javıer G.Subıabre Hernandez'in "Gaziantep Resimleri" konulu sergisini gezerek resimler hakkında bilgi aldı.

16.02.2012 10:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep Kolej Vakfı (GKV) Özel Okulları Anaokulu öğrencileri Şilili Ressam Javıer G. Subıabre Hernandez'in "Gaziantep Resimleri" konulu sergisini gezerek resimler hakkında bilgi aldı.

GKV'den yapılan açıklamaya göre, sergide, Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey ile tanışan minikler sergi hakkındaki düşüncelerini paylaştı.

Gaziantep'e "Gazi" unvanı verilişinin 91. yıl dönümü dolayısıyla Büyükşehir Belediyesi'nin organizasyonuyla açılan Şilili Ressam Javıer G. Subıabre Hernandez'in "Gaziantep Resimleri" konulu sergisinde resimleri inceleyen minik öğrenciler tablolara hayran kaldı.

Onat Kutlar Salonu Fuayesindeki resimleri inceleyen anaokulu öğrencileri, Gaziantep'e özgü tarihi Antep evlerinin yansıtıldığı resimleri büyük bir ilgiyle inceledi.

Güzelbey, sanatsal faaliyetlerin okul öncesi eğitim alan çocukların izleyici olarak katılması ve bu tür organizasyonları takip etmesinin çok önemli olduğunu ifade etti.

Öğrencilerin bu sergiyi gezmesi ve sanatsal çalışmalar hakkında bilgi sahibi olmasının onların da bu alanlardaki yeteneklerinin ortaya çıkmasında önemli bir etken olacağını belirten Güzelbey, GKV idarecilerini ve öğretmenlerini sanatsal faaliyetleri duyarlılıklarından dolayı kutlayarak, "Minik öğrencilerimizin sanatla iç içe yetiştirilmesinde gösterdikleri çabaları takdirle izliyorum. Eminim ki bu minik öğrenciler bu sergiden sonra kendi yeteneklerini de kullanarak resimler yapacaklardır" dedi.

- GAZİANTEP

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gkv'li Minikler 'Gaziantep Resimleri' Sergisini Gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement