Görele Belediyesi İftar Yemeği Verdi - Son Dakika
Yerel

Görele Belediyesi İftar Yemeği Verdi

Görele Belediyesi İftar Yemeği Verdi

Görele Belediyesi iftar yemeği verdi.

07.08.2012 14:46

Görele Belediyesi iftar yemeği verdi.

Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu, ilçedeki Halı Saha Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen iftar programında yaptığı konuşmada, Ramazan'ın manevi duyguların doruk noktaya çıktığı çok önemli bir ay olduğunu söyledi.

Ramazan ayında dayanışma, paylaşma, kardeşlik, sevgi bağlarının kuvvetlenerek, birlik ve beraberliğin daha da güçlendiğini ifade eden Melikoğlu, şunları kaydetti:

"Ramazanın diğer ay ve zamanlara oranla dini ve sosyal hayatımızda çok büyük önemi bulunmakta. İlahi rahmet kapılarının ardına kadar açıldığı, bereket ve bolluk pınarlarının çağlayanlar gibi aktığı bu kutsal ayda Görele'de AK Parti teşkilatıyla bir arada olmaktan ayrı bir mutluluk yaşadığımı belirtmek isterim. Bu vesileyle herkesin tekrar ramazan ayını tebrik ediyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum."

İftar programına AK Parti Giresun İl Başkanı Sabri Öztürk, İlçe Başkanı Tolga Erener, Aydınlar Belde Belediye Başkanı Osman Sazak, AK Parti Görele Kadın Kolları Teşkilatı üyeleri ve AK Parti İlçe Gençlik Kolları teşkilatı üyeleri katıldı.

Muhabir: Kamil Yılmaz/ Gültekin Yetgin

Yayıncı: Orhan Topal - GİRESUN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Görele Belediyesi İftar Yemeği Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement