Görele'de Köy Konağı Açılışı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Görele'de Köy Konağı Açılışı Yapıldı

Görele\'de Köy Konağı Açılışı Yapıldı

Görele'ye bağlı Sağlık köyünde köy konağının açılışı yapıldı.

24.05.2013 15:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Görele'ye bağlı Sağlık köyünde köy konağının açılışı yapıldı.

Açılışa, Kaymakam Ünal Kılıçarslan, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Nursi Çağlak, Görele Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulkadir Küçükali, siyasi parti temsilcileri, diğer daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Kaymakam Kılıçarslan, açılışta yaptığı konuşmada, "Bilindiği üzere Türkiye'de üç tane yerel yönetim birimi var. Bunlardan biri il özel idare, belediye ve diğeri de köyler için büyük önem arz eden muhtarlardır. Köylerin, il özel idarelere ve belediyelere göre daha farklı bir statüsü vardır. Türk tarihinde de bu hep böyle olmuştur. Ben bu hizmet binasında muhtarlığımızın bundan sonra başarılı çalışmalara vesile olacağına inanıyorum. Muhtarlık hizmetinin daha etkin, daha süratli yürütüleceğini, vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verileceği inancıyla emeği geçen herkese, başta muhtarımız olmak üzere herkese bu hizmet binasının hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu ise, "Sağlık köyümüz yetiştirmiş olduğu kemençe üstatlarıyla, edebiyatçılarıyla, ressamlarıyla birlikte hakikaten insan kaynakları anlamında iftihar ettiğimiz, göğsümüzü kabartan dostluklarıyla, kardeşlikleriyle, beşeri ilişkileriyle birlikte ve Görele'mize, bölgemize ışık tutan nadide köylerden bir tanesidir" diye konuştu.

Melikoğlu, şöyle devam etti:

"Bugün de eski ilköğretim okulunun köy konağı açılışında sizlerle birlikte olmaktan ayriyeten mutluluk duyuyoruz. Bu güzel eseri, bu köhne yapıyı güzel, nezih bir şekilde onararak tamir eden, buna mihmandarlık, önderlik eden başta sayın muhtarımıza, onun himayesinde iş adamlarımıza, değerli dostlara, hayırseverlere şükranlarımı sunuyorum. Bunlar tabi ki geç kalınmış güzel hizmetlerdir. Sosyal dokumuza, sosyal derinliğimize katkı sağlayacak olan hizmetlerdir. Güzel günlerde, güzel açılışlarla birlikte olmayı temenni ediyorum."

Köy konağının içinde Şair Ahmet Kaçar Kütüphanesi ve Öğretmen Ömer Torun Okuma Salonunun bulunduğunu da belirtildi. - GİRESUN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Görele'de Köy Konağı Açılışı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement