Belediye Başkanı Hilmi Dönmez Geçen 5 Yılı Değerlendirdi - Son Dakika
Yerel

Belediye Başkanı Hilmi Dönmez Geçen 5 Yılı Değerlendirdi

Belediye Başkanı Hilmi Dönmez Geçen 5 Yılı Değerlendirdi

Görevini Tuğrul Ozan'a devreden Karpuzlu Belediye Başkanı Hilmi Dönmez, 5 yılını değerlendirerek yeni seçilen başkana da başarı dileklerini sundu.

08.04.2014 10:54  Güncelleme: 10:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

30 Mart yerel seçimlerinin ardından belediye başkanlığı görevini Tuğrul Ozan'a devreden Karpuzlu Belediye başkanı Hilmi Dönmez, geride kalan 5 yılını değerlendirerek yeni seçilen başkana da başarı dileklerini sundu.

Makamların gelip geçici olduğunun bilinci ile doğup büyüdüğü Karpuzlu İlçesi'ne 5 yıl boyunca hizmet etmeye çalıştığını belirten Başkan Hilmi Dönmez sosyal paylaşım sitesi aracılığı ile yaptığı veda mesajında "Doğup büyüdüğüm ilçeme hizmet etmeyi kendime görev edindim.Kamu görevimi bırakarak başladığım, bu onurlu görevi 5 yıl yapmayı Rabbim bana nasip etti. İlçemizin gelişimi açısından Bodrum'a bağlanması olmazsa olmazıydı. Yıllardır yapılamayan, kimsenin, haklı olarak inanamadığı bu yolu başlattık. İlçemize Entegre Hastane kazandırdık. Hizmet binası sözleşmesi de imzalandı, temelinin atılması yakındır. Kanalizasyonu başlattık. Arıtma tesisini tamamladık. Borç ödedik. Araç ve ekipmanlarımızı yeniledik. Kıt kanaat imkanlarla, AK Parti iktidarının destekleriyle daha birçok devlet yatırımının ilçemize gelmesini sağladık. Her ne kadar büyük çerçeve bakılmaksızın, kısır çekişmeler içinde boğulsak ta yılmadık, yorulmadık, usanmadık. Biz, İlçemizi çok sevdik. Bize emanet verilen bu makamların gelip geçici olduğunu biliyorduk. Belki bir önce, belki bir sonra. Nasibimiz bu kadarmış. Bu yolda bizleri yalnız bırakmayan, yanımızda olan, olmayan herkese, sonsuz şükranlarımı arz ediyorum. Seçilen arkadaşımıza da yeni görevinde başarılar diliyorum. Allah (cc) yar ve yardımcımız olsun. Saygılarımla" ifadelerine yer verdi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Belediye Başkanı Hilmi Dönmez Geçen 5 Yılı Değerlendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement