Gso Yeni Yönetimin Ziyaretleri Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Gso Yeni Yönetimin Ziyaretleri Sürüyor

Gso Yeni Yönetimin Ziyaretleri Sürüyor

Gaziantep Sanayi Odası'nda (GSO) gerçekleştirilen seçimin ardından göreve başlayan yeni Yönetim Kurulu, nezaket ziyaretlerine devam ediyor.

27.05.2013 18:25

Gaziantep Sanayi Odası'nda (GSO) gerçekleştirilen seçimin ardından göreve başlayan yeni Yönetim Kurulu, nezaket ziyaretlerine devam ediyor.

GSO Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu ve Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu ile birlikte Meclis Başkan Yardımcıları M. Hamdi Karaata ve Saim Akınal, Yönetim Kurulu Üyeleri Adnan Ünverdi, Murat Kökoğlu, Ali Özpolat, Ferhan Sağım, Mustafa Özgüler, Yıldırım Mermer, Mustafa Özmermer, M. Aykut Erkent ve Ercan Sayın, ilk olarak Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nu ziyaret etti.

GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, birlik beraberliğin önemini vurgulayarak, şunları söyledi:

"Birlik beraberlik içinde, ortak akılla yönetilen bu şehirde kalkınmada herkesin birer payı olduğunu düşünüyoruz. Bugüne kadar ki çalışmalarımızda Sayın Başkan ile birlikte çok güzel işler yaptık. Bundan sonra da birlikte hareket ederek,

daha güzel işlere imza atacağımıza inanıyoruz."

Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu da birlik beraberlik içinde, fikirleri istişare ederek önümüzdeki dönemde Gaziantep için en iyisini yapmaya devam edeceklerini kaydetti.

Yeni yönetimini tebrik ederek başarılar dileyen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ise kurumlar arası işbirliğini önemsediklerini, belediye olarak üzerlerine düşen her türlü görevi yapacaklarını belirtti.

"GSO, geçmişte de güzel ve başarılı işler yaptı. Şu anda da Türkiye'de bir öncülük yapıyor" diyen Tahmazoğlu, GSO tarafından Polateli-Şahinbey Organize Sanayi Bölgesi ve Dörtyol- Hassa Tünel Projeleri çalışmalarının hızla sürdürüldüğüne, bu projeler sayesinde Gaziantep sanayisinin daha da büyüyeceğine dikkati çekti.

Tahmazoğlu, "Sadece sanayinin büyümesi yetmiyor. Aynı zamanda belediye ile işbirliği içerisinde bu sanayide çalışacak insanların konut, işyeri, yol, park taleplerinin hepsinin birlikte planlaması gerekiyor. Bu da çok sıkı işbirliği gerekiyor. Biz bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da işbirliği içinde Gaziantep'imizi ileri noktalara taşmak için çalışacağız" dedi.

"ORTAK AKILLA HAREKET ETMEK GAZİANTEP'E ÇOK ŞEY KAZANDIRIYOR"

GSO yönetimi, Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey'i de makamında ziyaret etti. Hayırlı olsun dileklerini ileten Asım Güzelbey, ortak akılla hareket etmenin Gaziantep'e çok şey kazandırdığını, GSO'nun da kentin gelişiminde önemli katkısı olduğunu ifade etti. Güzelbey, "Gaziantep'e büyük uyum var, her şey mükemmel. GSO yeni yönetiminin önümüzdeki dönemde de başarılı işlere imza atacağına inanıyorum" diyerek, işbirliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Adil Konukoğlu da GSO seçimlerinde ilkler yaşandığını, hem Meclis hem de Yönetim Kurulunun yeni seçilen isimlerle birlikte yüzde 50 oranında yenilendiğini, 1989 yılında kurulan oda

tarihinde ilk kez 3 kadının Meclise girdiğini ve Ferhan Sağım'ın ilk Yönetim Kurulu Üyesi seçildiğini anımsattı.

Nüfusun yarısını kadınların oluşturduğunu işaret eden Konukoğlu, "2023 vizyonuna koşarken, 2071 vizyonunu konuşurken, kadınların da daha fazla iş hayatına girmesi lazım. Kadın-erkek elbirliği ile bu işi götürerek, kalkınmamızı hızlandıralım" diye konuştu.

GTO'YA İADEYİ ZİYARET

GSO heyeti daha sonra, Gaziantep Ticaret Odası'na geçerek, Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık'a iadeyi ziyarette bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Eyüp Bartık, GSO ile bundan sonra da birlikte hareket edeceklerini söyledi.

GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu da GTO yeni yönetimine tekrar hayırlı olsun dileklerini iletti, başarılar diledi. Sanayide öncü şehirlerden birisi olan ve cazibe merkezi haline gelen Gaziantep'in her zaman Türkiye ortalamasının üzerinde büyüdüğünün altını çizen Konukoğlu, "Yeni dönemde hep birlikte, Gaziantep'in daha da gelişmesi, ekonomik atılımını sürdürmesi için çalışacağız. Kentimizin 2023 yılı hedeflerini el ele vererek gerçekleştireceğimize inanıyoruz" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gso Yeni Yönetimin Ziyaretleri Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement