Gümüşhane İl Genel Meclisinin Nisan Ayı Toplantıları Sona Erdi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Gümüşhane İl Genel Meclisinin Nisan Ayı Toplantıları Sona Erdi

Gümüşhane İl Genel Meclisinin Nisan Ayı Toplantıları Sona Erdi
06.04.2012 15:29

Hafta başında başlayan Gümüşhane İl Genel Meclisinin Nisan ayı toplantıları bugün yapılan oturumla sona erdi.

Hafta başında başlayan Gümüşhane İl Genel Meclisinin Nisan ayı toplantıları bugün yapılan oturumla sona erdi.

İl Genel Meclisi Başkanı Sebahattin Çobanoğlu başkanlığında yapılan toplantılarda şehir adına önemli kararlar alınırken, bazı konularda komisyonlara havale edilerek, bir sonraki aya bırakıldı.

Meclis Başkanı Çobanoğlu, encümen seçimleri ve komisyon seçimlerinin yanısıra İl Özel İdaresinin bir önceki yıla ait gelir ve giderleri ile hesap ve işlemlerinin denetimi ile ilgili denetim komisyonu tarafından hazırlanan raporun görüşülerek karara bağlandığını söyledi.

İl Özel İdaresinin 2011 yılı faaliyet programı ile ilgili hazırlanan raporların okunduktan sonra kabul edildiğini ifade eden Çobanoğlu, çeşitli köylerdeki yerleşik alan ve civarı tespitlerinin kabul edildiğini, bunların yanısıra Kelkit ilçesi Bindal köyünde meydana gelen heyelan nedeniyle Afetzede Yerleşim Alanı İlave İmar planlarının da komisyona gönderildiğini ifade etti.

Meclisin bir sonraki toplantısı 2 Mayıs Çarşamba günü başlayacak. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gümüşhane İl Genel Meclisinin Nisan Ayı Toplantıları Sona Erdi - Son Dakika


Advertisement