Gümüşhane İl Koordinasyon Kurulu Toplantısının Tarihleri Belirlendi - Son Dakika
Yerel

Gümüşhane İl Koordinasyon Kurulu Toplantısının Tarihleri Belirlendi

Gümüşhane İl Koordinasyon Kurulu'nun bu yıl yapılacak 4 toplantısının tarihleri belirlendi.

04.01.2012 11:29

Gümüşhane İl Koordinasyon Kurulu'nun bu yıl yapılacak 4 toplantısının tarihleri belirlendi.

Gümüşhane Valiliği İl Planlama ve Koordinasyon Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, Resmi Gazete'de yayımlanan İçişleri Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı'nın '2012 Yılı Programının Uygulanması, Koordinasyon ve İzlenmesine Dair Karar'ı gereğince İl Koordinasyon Kurullarının, Ocak, Nisan, Temmuz ve Ekim aylarında olmak üzere yılda 4 kez toplanmasının öngörüldüğü belirtildi.

Gümüşhane İl Koordinasyon Kurulu toplantılarının 19 Ocak, 19 Nisan, 19 Temmuz ve 18 Ekim tarihlerinde yapılacağı kaydedilen açıklamada, 19 Ocak'ta yapılacak olan yılın ilk koordinasyon kurul toplantısında, geçen yılın toplu değerlendirilmesinin de yapılacağı belirtildi.

Söz konusu toplantıda 2012 yılının program kararnamesinin inceleneceği belirtilen açıklamada, "Toplantıda, ilke ve önlemler belirlenecek. Yatırım programı görüşülecek. İl yatırım tekliflerine esas olacak araştırma ve envanter çalışmaları gözden geçirilecek. Yıllık istatistik raporlarında yer alması öngörülen bilgiler hazırlanacak ve derlenecek" denildi.

- GÜMÜŞHANE

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gümüşhane İl Koordinasyon Kurulu Toplantısının Tarihleri Belirlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement