Gürkan: "Ak Parti Barış Süreciyle, Kanı ve Gözyaşını Durdurdu" - Son Dakika
Yerel

Gürkan: "Ak Parti Barış Süreciyle, Kanı ve Gözyaşını Durdurdu"

Gürkan: "Ak Parti Barış Süreciyle, Kanı ve Gözyaşını Durdurdu"

Malatya merkez ilçe Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti’nin Battalgazi Belediye Başkanlığı adayı Selahattin Gürkan, barış süreciyle birlikte kan ve gözyaşının durduğunu söyledi.

12.02.2014 16:01

Malatya merkez ilçe Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti'nin Battalgazi Belediye Başkanlığı adayı Selahattin Gürkan, barış süreciyle birlikte kan ve gözyaşının durduğunu söyledi.

Yerel seçim çalışmalarını sürdüren Gürkan, beraberinde AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Osman Güder ve Hanımınçiftliği Belde Belediye Başkanı Abdulvahap Şerefhanlı ile birlikte; Sivas Caddesi, Cezmi Kartay Caddesi esnafı, Uçbağlar Mahalle Muhtarı Abdulvahap Ortaç ile Türkiye Muharip Gaziler Derneği'ni ziyaret etti.

Gürkan, ilk olarak Sivas Caddesi ve Cezmi Kartay Caddesi esnafını ziyaret etti. Esnafla uzun süre sohbet eden Gürkan, yerel seçimde destek istedi. Selahattin Gürkan, daha sonra Uçbağlar Mahalle Muhtarı Abdulvahap Ortaç ile bir araya geldi. Muhtarların demokrasinin mihenk taşları olduğuna vurgu yapan Gürkan, yönetim anlayışlarında muhtarlara büyük önem verdiklerini ifade etti.

Selahattin Gürkan, son olarak Türkiye Muharip Gaziler Derneği'ni ziyaret etti. Gürkan, şehit ve gazi derneklerinin kendileri için büyük önem taşıdığını ifade ederek, "Biz şehit ve gazilerimizle onur duyuyoruz. Onlar olmasaydı, bugün biz bu ülkenin içerisinde rahatça dolaşamayacaktık. Geçmişine sahip çıkmayan bir milletin geleceğine güvenle bakamayacağını da bilen insanlarız. Şehit ve gazi derneklerimizi ziyaret ettiğimizde hem huzur hem de hüzün içerisine giriyoruz. Biz yönetim algısını ortak akıl olarak görüyoruz. Ancak şehit ve gazilerimizin derneklerinin yeri aynı ve müstesna bir yerdedir. Her zaman başımızın üzerinde yerleri var. Onlarla istişarenin ötesinde duygu ve düşünce birliği içerisinde olup, onlara daha güzel hizmet etmenin anlayışı içerisinde olacağız" şeklinde konuştu.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Başkanı Bayram Akdemir, Gürkan'a yerel seçimde başarılar dileyerek, "Şehit ve gazisine sahip çıkan, Türkiye'ye sahip çıkar. Sayın Başkanımız geçmiş dönemdeki icraatlarıyla, şehit ve gazilerimize sahip çıkmıştır. Yaptığı faaliyetlerle de bunu gösterdi. Biz kendisiyle gurur duyduk" ifadelerini kullandı. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gürkan: 'Ak Parti Barış Süreciyle, Kanı ve Gözyaşını Durdurdu' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement