Gürsu'da Kazanılan Şampiyonluklar Taekwondo Sporuna İlgiyi Artırdı - Son Dakika
Yerel

Gürsu'da Kazanılan Şampiyonluklar Taekwondo Sporuna İlgiyi Artırdı

Gürsu\'da Kazanılan Şampiyonluklar Taekwondo Sporuna İlgiyi Artırdı

Gürsu Belediyespor bünyesinde yetişen taekwondocuların turnuvalarda kazandıkları başarılar, Gürsu' da taekwondo sporuna olan ilginin artmasını sağladı.

03.01.2013 20:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gürsu Belediye spor bünyesinde yetişen taekwondocuların turnuvalarda kazandıkları başarılar, Gürsu' da taekwondo sporuna olan ilginin artmasını sağladı.

Sporcuların başarısından duyduğu memnuniyeti dile getiren Gürsu Belediye Başkanı Orhan Özcü, "Gençlerimizin spor yaparak enerjilerini en olumlu yönde değerlendirmeleri için Gürsu Belediyespor Kulübümüz'e elimizden gelen desteği vermekteyiz. Son dönemde özellikle, taekwondo ve okçuluk branşlarında turnuvalara katılan sporcularımızın elde ettikleri başarılar bizleri gururlandırmakta. Aileler de çocuklarının sporla uğraşması konusunda artık daha duyarlı. Çocuklarımızın elde ettiği bu başarılar ve ilçemizde spora artan ilgi, oluşturduğumuz kapalı spor salonu, kapalı yüzme havuzu, futbol sahası, parklardaki spor alanları ve aletlerinin yanında, spor yapma olanaklarını arttırmaya yönelik yatırımlarımız da bize güç vermekte" dedi.

Taekwondo branşında, Gürsu Belediyespor çatısı altında eğitim veren antrenörler Ümit Kulak ve Uğur Kulak'ın üstün gayretleriyle, daha büyük başarılara imza atacaklarına inandığını söyleyen Kulüp Başkanı Fevzi Bekar, "Hocalarımız ve sporcularımızın ciddi ve gayretli çalışmalarıyla daha büyük başarılara imza atacağız. Kulübümüz bünyesinde disiplinli bir şekilde yürütülen eğitimler sayesinde, aileler de çocuklarını taekwondo sporunu yapmaları konusunda yönlendirmekte, bu da bizi mutlu etmekte" şeklinde konuştu.

Taekwondo Federasyonu Bursa İl Temsilciliği'nin organizasyonunda, Mudanya' da gerçekleştirilen 2. iller arası Kraliçeler Taekwondo Turnuvası'nda, Gürsu Belediyespor Taekwondo Okulu'nu temsilen katılan 3 bayan sporcunun elde ettiği başarıdan duydukları memnuniyeti dile getiren antrenörler Ümit Kulak ve Uğur Kulak da "44 kilogramda yarışan Sümeyye İloğlu birinci olarak altın madalya, 42 kilogramda yarışan Filiz Ögel ikinci olarak gümüş madalya, 53 kilogramda yarışan Gülsüm İnan da üçüncü olarak bronz madalya almışlardır. Sporcularımızı tebrik ediyor ve öncelikle Başkanımız Sayın Orhan Özcü olmak üzere, bize destek olan herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.

(YS)

03.01.2013 19: 53: 47

TSI

NNNN - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gürsu'da Kazanılan Şampiyonluklar Taekwondo Sporuna İlgiyi Artırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement