Güzeloğlu, Huzurevi Sakinlerinin Bayramını Kutladı - Son Dakika
Yerel

Güzeloğlu, Huzurevi Sakinlerinin Bayramını Kutladı

Güzeloğlu, Huzurevi Sakinlerinin Bayramını Kutladı

Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, eşi Ayşe Güzeloğlu ile birlikte Yardım ve İyilik Vakfı Huzurevi'nde kalan yaşlıları ziyaret ederek Ramazan Bayramını kutladı.

20.08.2012 16:56

Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, eşi Ayşe Güzeloğlu ile birlikte Yardım ve İyilik Vakfı Huzurevi'nde kalan yaşlıları ziyaret ederek Ramazan Bayramını kutladı.

Mersin merkez Toroslar ilçe sınırları içerisinde bulunan huzurevini ziyaretinde Vali Güzeloğlu'na Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Hayrettin İmren, Sahil Güvenlik Komutan Vekili Yarbay Hasan Tunay, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Bedri Dursun ve İl Emniyet Müdürü Arif Öksüz de eşleri ile birlikte eşlik etti.

Ziyarette huzurevi sakinlerinin elini öperek bayramlarını kutlayan Güzeloğlu, yaşlılarla birlikte olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Bayramların anlamının, küçüklerin büyükleri ziyaret ederek kucaklaşmaları olduğunun altını çizen Güzeloğlu, "Belki bu tip davranışları her zaman sergilemek gerekiyor ama zamanın akıcılığı içerisinde istenilse de fazla fırsat bulunamıyor. İşte bayram bu maneviyatı hatırlatan ve bizim sorumluluklarımızı yerine getirmemizi sağlayan güzel zaman dilimleridir. Bayramlar geleneğimizde olduğu gibi büyükleri ziyaret ettiğimiz, ellerini öptüğümüz ve hayır dualarını aldığımız zamanlardır" dedi.

"Görev yaptığımız illerde yaşlılarımızın ellerini öperek onların hayır dualarını istiyoruz. Yaşlılarımızın bayramlarını kutlarken kendi anne-babamızın bayramını kutlamış gibi oluyoruz" diyen Güzeloğlu, "Bayram coşkusunu yaşarken gönlümüzden geçen, herkesin bayramı bayram gibi yaşaması ve bayram sevinciyle buluşmasıdır. Bunun için de il genelinde yeteri kadar vatandaşımıza, yaşlımıza ve çocuğumuza ulaşmaya çalışıyoruz" diye konuştu.

Konuşmanın ardından Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral İmren'in yaptırdığı ve üzerinde ay-yıldız desenlerinin yer aldığı 'Bahriyeli' isimli pasta Vali Güzeloğlu ve eşi Ayşe Güzeloğlu ile Tuğamiral İmren ile eşi Meral İmren tarafından kesildi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Güzeloğlu, Huzurevi Sakinlerinin Bayramını Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement