Hak-Sen Ağrı Şubesi'nden Ankara'ya Çıkarma - Son Dakika
Yerel

Hak-Sen Ağrı Şubesi'nden Ankara'ya Çıkarma

Hak-Sen Ağrı Şubesi\'nden Ankara\'ya Çıkarma

Sen Ağrı Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri; Eğitim, Öğretim ve Bilim Çalışanları Hak Sendikası’nın (Eğitim Hak-Sen) yönetim kuruluna seçildilerAnkara’daki bir otelde düzenlenen olağan genel kurul öncesi iki gün boyunca çeşitli etkinlikler yapıldı.

29.01.2017 18:52

Sen Ağrı Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri; Eğitim, Öğretim ve Bilim Çalışanları Hak Sendikası'nın (Eğitim Hak-Sen) yönetim kuruluna seçildiler

Ankara'daki bir otelde düzenlenen olağan genel kurul öncesi iki gün boyunca çeşitli etkinlikler yapıldı. Etkinliklerinin ardından Eğitim Hak-Sen yönetim kurulu üyeleri ve il teşkilatı ile bir eğitim çalıştayı yapıldı. Daha sonra yapılan Eğitim Hak-Sen olağan genel kurulunda, Ağrılı Hanifi Gökçek tekrar Eğitim Hak-Sen Genel Başkanlığına seçilirken, Eğitim Hak-Sen Ağrı Şube Başkanı Ertuğrul Babatonguz Eğitim Hak-Sen Ankara 2 Nolu Şubesi'nde mevzuat sekreteri ve Hak-Sen Ağrı Şube Başkanı Abdurrahman Duman ise Eğitim Hak-Sen Ankara 2 Nolu Şubesinde dış ilişkiler sekreteri seçildi.

Genel kurula Büro Hak-Sen Ağrı Şube Başkanı Muhammed Oruç ve Sağlık Hak-Sen Ağrı Şube Başkanı Necmettin Kılıçaslan da katıldı.

Eğitim Hak-Sen Genel Başkanı Hanifi Gökçek, genel kurula katılan ve emeği geçenlere teşekkür etti. - AĞRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hak-Sen Ağrı Şubesi'nden Ankara'ya Çıkarma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement