Haluk Alıcık, Ödül Törenine Davet Edildi - Son Dakika
Yerel

Haluk Alıcık, Ödül Törenine Davet Edildi

Haluk Alıcık, Ödül Törenine Davet Edildi

Aydın AKSEDA Derneği Başkanı Fatih Karahan, Sekreter Levent Erkan ve Yönetim Kurulu Üyesi Emrah Demi Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı makamında ziyaret ederek Ufka Yolculuk Meal Yarışması ödül törenine davet etti.

29.04.2017 08:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın AKSEDA Derneği Başkanı Fatih Karahan, Sekreter Levent Erkan ve Yönetim Kurulu Üyesi Emrah Demi Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ı makamında ziyaret ederek Ufka Yolculuk Meal Yarışması ödül törenine davet etti.

Ufka Yolculuk meal yarışması hakkında Belediye Başkanı Haluk Alıcık'a bilgi veren Aydın AKSEDA Derneği Başkanı Fatih Karahan; " Okuma alışkanlığının istenen düzeylerde olmadığı günümüzde, okuyan, düşünen ve okuduklarıyla hayatına yön veren bireylerin yetişmesine katkı sağlamak, halkımızın, özellikle gençlerimizin sahih kaynaklarla buluşmasına destek olmak, Ufka Yolculuk organizasyonunun en büyük amacıdır. Herkesin Kur'an-ı Kerim'i okuması, okuyanların ise daha derinlemesine bilgi sahibi olması ve bilgisini sınaması için bu seneki konu Kur'an-ı Kerim Meali olarak belirlendi. 5 Mayısta gerçekleşecek olan törende siz değerli başkanımızı da aramızda görmekten büyük onur ve mutluluk duyacağız" dedi.

Başkan Alıcık Aydın AKSEDA Derneği Başkanı ve üyelerinin yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek böyle güzel bir programda yer almaktan dolayı büyük mutluluk ve onur duyacağını ifade etti. Kur'an-ı Kerim'i anlayarak okumanın önemine vurgu yapan Başkan Alıcık; "Yüce Allah'ın Peygamberimize vahyettiği ilk ayet ve ilk emir Oku olmuştur. Yüce Rabbim emrediyor! Oku! Anlaman ve gereğini yapman için Oku! Yüce Allah, Kuran'ı Kerim'in ilk vahye dilen 5 ayetinde okumamızı emrediyor. Dinimizin temelini oluşturan emirleri, öncelikle okuyup anlamamızı emrediyor. Biz İnananlara düşen O'nu asılı olduğu duvardan indirmek ve anladığımız dilden Okumak ve anlamaktır. Düşünerek, anlayarak ve Rab'bimin emirlerini, Rab'bimin istediği gibi dosdoğru yapabilmektir" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Haluk Alıcık, Ödül Törenine Davet Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement