Hasanlar Ortaokulunda Bilim Şenliği - Son Dakika
Yerel

Hasanlar Ortaokulunda Bilim Şenliği

Hasanlar Ortaokulunda Bilim Şenliği

Kütahya’nın Hisarcık ilçesi Hasanlar Ortaokulunda Bilim Şenliği çerçevesinde düzenlenen yılsonu teknoloji, tasarım ve görsel sanatlar sergisi açıldı.

26.05.2015 16:33

Kütahya'nın Hisarcık ilçesi Hasanlar Ortaokulunda Bilim Şenliği çerçevesinde düzenlenen yılsonu teknoloji, tasarım ve görsel sanatlar sergisi açıldı.

Okul bahçesinde açılan sergiyi gezen Kaymakam Fethi Savran, Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, İlçe Emniyet Amiri Muhammet Lütfi Erdem, İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Cebeci, Ak Parti İlçe Başkanı Salim Turası, il genel meclisi üyesi Mustafa Şen ve Mesleki Yüksek Öğrenimi Destekleme ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Ali Var, Fen Bilgisi Öğretmeni Emine Altındaş ile mucit öğrencilerden eser ve ürünler hakkında bilgi aldılar. Okul Müdürü Ali Osman Kılıç sergide, öğrencilerin Fen Bilgisi Öğretmeni Emine Altındaş nezaretinde hayatı kolaylaştırmak için yaptığı 14 değişik deney ile yanmayan para, zehr-i sigara, mavi şişe, sıcak buz, volkan gibi projelerin sergilendiğini belirtti.(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hasanlar Ortaokulunda Bilim Şenliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement