Hatay Büyükşehir Belediyesi satın aldığı 46 yeni iş makinesini filosuna kattı.
Satın alınan 11 ekskavatör, 5 dozer, 10 bekoloder, 4 yükleyici, 10 yama silindiri, 4 toprak silindiri ve 2 greyder HATSU park alanında düzenlenen törenle Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı'na teslim edildi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, törende yaptığı konuşmada, Hatay'ın her noktasına adil bir şekilde hizmet edeceklerini belirtti.
Savaş, halkın kendilerine verdiği kutsal görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştıklarını kaydetti.
Yaklaşık 14 ay süre içerisinde önemli derecede mesafe aldıklarını ifade eden Savaş, şöyle devam etti:
"Daha çok alacağımız yol ve mesafe var. Bu sebeple yılmadan, bıkmadan hep birlikte çalışmaya gayret edeceğiz. Buradaki iş makineleri görünenlerin bir kısmı sahada da birçok yerde iş makinemiz var. Fen İşleri Daire Başkanlığımıza verdikleri emekten dolayı teşekkür ediyorum. 15 ilçe 713 mahalleye hizmet etmek için ve sorunları çözmek için durmadan çalışıyoruz. Projelerimiz tek tek sahaya iniyor, ihaleleri yapılıyor ve yapımına başlanıyor. İnşallah Hatay bizim dönemimizde hak ettiği hizmetleri alacak."
Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Ekrem Baldıran da iş makinesi alımının devam ettiğini ve mayıs ayı sonuna kadar daha önce satın alınan iş makineleriyle beraber sayının 184'e ulaşacağını belirtti.
Baldıran, Fen İşleri Yol Şube Müdürlüğü'nde beton asfalt ve ihalelerinin bittiğini, menfez ihalelerinin ise 30 Nisan tarihi itibariyle yapılacağını ve bu yıl içerisinde 350 kilometre stati asfalt kaplama çalışmasının tamamlanacağı kaydetti.
Son Dakika › Yerel › Hatay Büyükşehir Belediyesi İş Makinesi Filosunu Artırdı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?