Havsa'daki Yaz Futbol Turnuvası Tamamlandı - Son Dakika
Yerel

Havsa'daki Yaz Futbol Turnuvası Tamamlandı

Havsa\'daki Yaz Futbol Turnuvası Tamamlandı

Havsa Kaymakamlığı ve Havsa Belediyesince düzenlenen yaz futbol turnuvası üçüncülük ve dördüncülük maçının ardından tamamlandı.

21.08.2013 12:36

Havsa Kaymakamlığı ve Havsa Belediyesince düzenlenen yaz futbol turnuvası üçüncülük ve dördüncülük maçının ardından tamamlandı.

Romanlar Derneği'nin Osmanlı köyünü 3-2 yenerek finale çıktığı maçın ardından üçüncülük ve dördüncülük için Özalp Petrol ile Sertler Ticaret karşılaştı.

Özalp Petrol, Sertler Ticareti 7-2 yenerek üçüncü oldu. Maçların ardından düzenlenen törende takımlara kupa ve plaketleri verildi. Turnuvanın en centilmen takımı Ersin Yemek seçildi.

Havsa Kaymakam Barış Demirtaş, törenin ardından yaptığı konuşmada, tayininin çıktığını hatırlattı. Havsa'nın kendisi için her zaman ayrı bir yeri olacağını belirten Demirtaş, turnuvaya katılan takımlara teşekkür etti.

Turnuvayı, Belediye Başkanı Oğuz Tekin, Jandarma Bölük Komutanı Kıdemli Üst Teğmen Mahir Aşık, İlçe Emniyet Amiri Celal Avcı, Gençlik Spor İl Müdürü Serhat Ocak, belediye meclis üyeleri, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve sporseverler izledi. - Edirne

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Havsa'daki Yaz Futbol Turnuvası Tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement