Havza Kaymakamı Erol Rüstemoğlu'na Veda İftarı - Son Dakika
Yerel

Havza Kaymakamı Erol Rüstemoğlu'na Veda İftarı

Havza Kaymakamı Erol Rüstemoğlu\'na Veda İftarı

Samsun'un Havza İlçe Kaymakamlığı görevinden Antalya'nın Serik ilçesine atanan Kaymakam Erol Rüstemoğlu için yerel ve ulusal basın çalışanlarınca veda iftarı tertip edildi.

14.08.2012 10:46

Samsun'un Havza İlçe Kaymakamlığı görevinden Antalya'nın Serik ilçesine atanan Kaymakam Erol Rüstemoğlu için yerel ve ulusal basın çalışanlarınca veda iftarı tertip edildi.

Havza Öğretmenevi'nde basın mensuplarında düzenlenen veda iftarına Kaymakam Erol Rüstemoğlu, Havza Garnizon Komutanı Personel Kıdemli Yüzbaşı Adem Tol, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Havza Cumhuriyet Savcısı Oğuz Köktan ve davetliler katıldılar. Hep beraber yenilen iftar yemeği sonunda Havza basın çalışanları adına Havza Kaymakamı Erol Rüstemoğlu'na, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz tarafından bir plaket takdim edildi.

Kaymakam Erol Rüstemoğlu yaptığı konuşmada, Havzalıların gerçekten değerli insanlar olduğunu ve her zaman kendisine destek verdiklerini, bunun yanı sıra 4 yıllık görev süresi içersinde Havza'da görev yapan basın çalışanlarının her zaman yanında olduğunu belirtti. Rüstemoğlu, "Bugüne kadar Havza basınımızdan her hangi bir olumsuzluk bizlere yansımadı. Sadece bizim için değil, diğer kamu kurum ve kuruluşlarına olan yaklaşımları ile Havza basını takdire şayan bir yapıda. Ayrıca örneğine az rastlanır ve genele örnek olacak şekilde örnek, ilkeli, dürüst ve memleket sevgisi ile çalışan bir basını var Havza'nın. Böylesi bir basın yapısını her yerde bulmak mümkün değil.

Havzalı basın mensupları kendilerinden ve kendi çıkarlarından ödün vererek bu işi sürdürmekte. Bu tutumları için kendilerini kutluyorum" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Havza Kaymakamı Erol Rüstemoğlu'na Veda İftarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement