Hayme Anaokulu Öğretmenlerine Plaket - Son Dakika
Yerel

Hayme Anaokulu Öğretmenlerine Plaket

Hayme Anaokulu Öğretmenlerine Plaket

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde Hayme Anaokulu başarılı personellerine plaket takdim etti.

14.06.2016 13:27

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde Hayme Anaokulu başarılı personellerine plaket takdim etti.

Hayme Anaokulu Müdürlüğü odasında gerçekleşen plaket törenine Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Halil Tünçmen, okul yöneticileri ile öğretmenler katıldı.

Hayme Anaokulunda çalışan öğretmenlere, 2015-2016 eğitim öğretim yılında göstermiş oldukları gayret ve başarıdan ötürü plaket takdim edildi.

Plaket sunumuna katılan Kahta Milli Eğitim Müdürü İbrahim Halil Tünçmen, okul idaresi ve öğretmenlerine göstermiş oldukları üstün gayret ve başarılarından dolayı teşekkür etti.

2015-2016 Eğitim Öğretim yılında açılan Hayme Anaokulunun göstermiş olduğu performans ile Milli Eğitim Müdürü Tünçmen'in de takdirini kazandığını belirten Okul Müdürü Ramazan Şen, " Okulumuz yeni açılmasına rağmen çok verimli bir şekilde eğitim ve öğretim yılı geçirdi. Bu başarıyı emek harcayarak ve özverili bir şekilde çalışan öğretmenlerimize borçluyuz. Başarılı bir şekilde eğitim öğretim yılında üstün gayretler sarf eden öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür etmek istedik. Burada emeği geçen bütün arkadaşlarımıza teşekkür ederek başarılarının devamını diliyorum" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hayme Anaokulu Öğretmenlerine Plaket - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement