HDP 4 Koldan Çalışma Yürütüyor - Son Dakika
Yerel

HDP 4 Koldan Çalışma Yürütüyor

HDP 4 Koldan Çalışma Yürütüyor

HDP'nin Batman milletvekili adayları Ali Atalan, Saadet Becerikli, Ayşe Acar Başaran ve Hasan Yağız'ın seçim çalışmaları devam ediyor.

19.05.2015 16:39

HDP Batmanda seçim çalışmalarını yoğunlaştırdı

HDP milletvekili adayları Ali Atalan, Saadet Becerikli, Ayşe Acar Başaran ve Hasan Yağız'ın seçim çalışmaları yoğun bir şekilde sürüyor.

HDP'nin Ezidî kökenli Milletvekili Adayı Ali Atalan seçim çalışmaları kapsamında Batman Beşiri ilçesinde bulunan Ezidi köylerini ve çevre köyleri ziyaret etti.

Atalan'a partililer ve Avrupa Ezidi Federasyonu Eş Başkanı Leyla Ferman eşlik etti.

Atalan ve beraberindekilerin yaptığı ziyaretlerde Beşiri'ye bağlı Ezidİ köylerine geçilerek buradaki Ezidİler ile bir araya geldi.

Atalan ve beraberindekiler köy ziyaretlerinin ardından 7 Mayıs'ta Şengal'de gerçekleştirdiği eylem sonucu yaşamını yitiren PKK'li Bekir Aslan için Gercüş ilçesine bağlı Esentepe (Til Hesen) köyünde bulunan aile evine geçerek başsağlığında bulundu.

AİLELER VE İŞÇİLER, EMEKÇİLER ZİYARET EDİLDİ

HDP Milletvekili Adayı Ayşe Acar Başaran da kent merkezinde aile ziyaretlerinde bulundu. Acar'a Batman Belediyesi Eş Başkanı Gülistan Akel ve partililer eşlik etti.

Gittikleri her evde sıcak karşılanarak ağırlanan Acar ve beraberindekiler, seçimler hakkında aileler ile bilgi alışverişinde bulunarak, HDP'nin yeni yaşam modelini anlattı.

HDP Milletvekili Hasan Yağız da TPAO işçileri ile TPAO sitesinde bir araya geldi. Yağız'a Petrol İş Batman Sendikası yöneticileri ve partililer de eşlik etti.

Yağız, HDP'nin işçi ve emekçiler üzerine beyannamesinde ne kadar yer verdiğini işaret ederek, HDP'nin işçi ve emekçilerin partisi olduğunu dile getirdi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel HDP 4 Koldan Çalışma Yürütüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement