Herkes İzleyebilsin Diye - Son Dakika
Yerel

Herkes İzleyebilsin Diye

Herkes İzleyebilsin Diye

Farklı dallardaki sanat etkinlikleriyle İzmir’in yaz gecelerine ayrı bir renk katan İzmir Büyükşehir Belediyesi, ücretsiz konser ve film gösterimleri ile her gelir grubundan İzmirliyi ortak paydada buluşturuyor.

17.08.2014 10:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Farklı dallardaki sanat etkinlikleriyle İzmir'in yaz gecelerine ayrı bir renk katan İzmir Büyükşehir Belediyesi, ücretsiz konser ve film gösterimleri ile her gelir grubundan İzmirliyi ortak paydada buluşturuyor. Çocuk tiyatrosunun bilet fiyatı ise sadece 1 TL.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, ağustos ayının üçüncü haftası için de İzmirli sanatseverler için yine birbirinden seçkin etkinliklerin yer aldığı bir sanat programı hazırladı. Haftalık programda Taksim Trio ve Pamela konserlerinin yanı sıra, başrollerinde Christian Bale, Amy Adams, Bradley Cooper ve Jennifer Lawrance gibi birbirinden ünlü sanatçıların yer aldığı Düzenbaz adlı film de yer alıyor.

MAHALLELER ŞENLENİYOR

Mahalle'de Şenlik Var konser dizisi kapsamında 18 Ağustos Pazartesi günü Menderes Kültür Merkezi Amfi Tiyatro'daki Vildan Turan sahneye çıkacak. 20 Ağustos Çarşamba günü ise Senem Ersin, şarkılarını Bergamalılar için Zeytindağ'da seslendirecek.

TAKSİM TRİO ÇOK EĞLENDİRECEK

Yaz akşamlarının vazgeçilmezlerinden biri haline gelen Aşık Veysel Sanat Günleri yine çok renkli. Bornova Rekreasyon Alanı'ndaki Aşık Veysel Amfi Tiyatrosu'nda düzenlenen ücretsiz konser dizisi kapsamında; Hüsnü Şenlendirici'nin önderliğinde oluşturulan Taksim Trio, 20 Ağustos Çarşamba akşamı saat 21.00'deki konserle kulakların pasını silecek.

DÜZENBAZ'IN KADROSU ŞAHANE

Tarihi Havagazı Fabrikası'nda gerçekleşen Yeniden Sinematek gösterimlerinde sıra yıldız kadrosuyla göz dolduran Düzenbaz adlı filmde. 20 Ağustos Çarşamba günü gösterilecek Düzenbaz'ın yönetmeni David O.Russel. 2013 yılında büyük ses getiren yapımın senaryosu ise Russel ve Eric Warren Singer'e ait. Başrollerini Christian Bale, Amy Adams, Bradley Cooper, Jennifer Lawrance ve Jeremy Renner gibi birbirinden ünlü sanatçıların paylaştığı film, 1970'lerde geçen gerçek bir hikayeden uyarlanmış. Düzenbaz, New York'un tehlikeli bölgelerinde geçen inanılmaz komik ve akla sığmayan gerçek bir operasyonun hikayesi.

PAMELA KAÇMAZ

Çim Konserleri'nde ise bu hafta pop müziğin çılgın kızı Pamela var. 21 Ağustos Perşembe akşamı saat 21.00'de Tarihi Havagazı Fabrikası'nda düzenlenecek ücretsiz konserde sahneye çıkacak olan Pamela'ya hayranlarının yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

TOMBUL PRENSES VE ÜÇ SISKA ADAM

23 Ağustos Cumartesi günü minik tiyatroseverler, 'Tombul Prenses ve Üç Sıska Adam'ı izleyebilir. Biletleri sadece 1 TL olan oyun, Kültürpark İzmir Sanat'ta 11.00 ve 14.00 saatlerinde sahnelenecek. Emel Bala Gürel'in yazıp yönettiği oyunun müzikleri İdil Sivritepe'ye, sahne tasarımı ise Onur Kaya Erk'e ait.

KENT ORKESTRASI BOSTANLI'DA

Haftalık program çerçevesinde, İzmir Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası da bir konser verecek. Şefliğini Hüseyin Çebi'nin yaptığı Kent Orkestrası'nın ücretsiz konseri 21 Ağustos Perşembe akşamı Bostanlı Rekreasyon Alanı gerçekleşecek. Saat 21.00'de başlayacak konserde Aydın Uştuk, Sedat Yüce, Funda Öncü, Tülay Şen, Bahar Pamukçu, Şenay Gömdemir, İpek Kaletaş, Esra Göndeş, Müge Ökten, Esi Taviloğlu ve Cevher Doğan solist olarak sahne alacak. Konserin orkestra düzenlemeleri ise Zafer Çebi'ye ait. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Herkes İzleyebilsin Diye - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement