Hıdırbeyli'nin İlk Belediye Başkanı Noster Vefat Etti - Son Dakika
Yerel

Hıdırbeyli'nin İlk Belediye Başkanı Noster Vefat Etti

Germencik ilçesine bağlı Hıdırbeyli beldesinin ilk belediye başkanı Ethem Noster (87) vefat etti.

19.01.2014 18:24

Germencik ilçesine bağlı Hıdırbeyli beldesinin ilk belediye başkanı Ethem Noster (87) vefat etti.

Rahatsızlığı nedeniyle bir süre hastanede tedavi gören, ardından tedavisine evinde devam edilen Noster, bugün yaşamını yitirdi.

Noster'in cenazesi,  Hıdırbeyli Camisi'nde kılınan namazının ardından belde mezarlığında toprağa verildi.

Cenazeye, ailesi ve yakınlarının yanı sıra Germencik Belediye Başkanı Ahmet Yavaşoğlu, Hıdırbeyli Belediye Başkanı İsmail Kurum da katıldı.

Evli ve 4 çocuk babası olan Noster, Hıdırbeyli'nin 1971'de belde olmasının ardından yapılan seçimle beldenin ilk belediye başkanı olmuştu. - Aydın

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hıdırbeyli'nin İlk Belediye Başkanı Noster Vefat Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement