Kütahya'nın Hisarcık Belediyesi tarafından asfalt yama çalışmaları başlatıldı.
Hisarcık Belediyesi yağmur suyu ile altyapı çalışmaları sonrasında bozulan yollarda asfalt yama çalışmalarını devam ettiriyor
Alınan bilgiye göre, güneşli havaları fırsat bilen Belediye ekipleri oluşan çukurlara asfalt yama çalışmalarına başladı. Kış aylarının gelmesiyle birlikte güneşli günleri fırsat olarak değerlendiren Belediye Halil Kurnaz Bulvarı, Mehmet Ersoy Caddesi, TOKİ konutları, Sanayi Sitesi ve Hisersan caddelerinde asfalt yama çalışması yapacak.
Belediye Başkanı Mehmet Akbaş, "Yağmur suyu sonucu bozulan ya da altyapı çalışmalarında oluşan çukurlara asfalt ve onarım çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Vatandaşlarımızın rahat ve çamursuz bir kış geçirmeleri için bu güneşli havaları fırsat bilerek çalışmalarımıza ara vereden devam ediyoruz" dedi.
05.01.2012 12: 42 TSİ
NNNN - KÜTAHYA
Son Dakika › Yerel › Hisarcık'ta Asfalt Yama Çalışması - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.