Hisarcık'ta Köylere Hizmet Götürme Birliği'nin Olağan Meclis Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Hisarcık'ta Köylere Hizmet Götürme Birliği'nin Olağan Meclis Toplantısı

Hisarcık\'ta Köylere Hizmet Götürme Birliği\'nin Olağan Meclis Toplantısı

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde Köylere Hizmet Götürme Birliğinin 2016 yılı olağan meclis toplantısı yapıldı.

29.11.2016 13:42

Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde Köylere Hizmet Götürme Birliğinin 2016 yılı olağan meclis toplantısı yapıldı.

Belediye Düğün Salonunda yapılan toplantıya Kaymakam Davut Bayraktar, İl Genel Meclis Üyeleri İbrahim Kılıç, Mustafa Şen, Özel İdare Müdürü Mevlüt Erkul, İlçe Müftüsü Mustafa Arda, İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdür vekili Erkan Özer, Ziraat Odası Başkanı Yusuf Çalışkan, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Ali Köse ile 25 köy muhtarı katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan toplantıda, toplantı yeter sayısının olduğu tespit edildikten sonra gündemin okunmasının ardından gündem maddelerine geçildi. Gündem gereği köy muhtarlarının görev ve sorumlulukları hakkında ve Köylere Hizmet Götürme Birliği katkısıyla yapılan işlerdeki görev ve sorumlulukları ile ilgili bilgi verildi. Ardından birliğe ait 2007 model Volvo BL 71 markalı kazıcı yükleyici kepçenin satılarak yenisinin alınmasına karar verildi.

Daha sonra Özel İdare Müdürü Mevlüt Erkul tarafından sunumu yapılan 2016 yılı faaliyet raporu, 2017 yılı yatırım ve çalışma programı, birliğin 2017 yılı tahmini gelir-gider hesap bütçesi ve 2017 yılı bütçe kararnamesi ile birlik kanununun 22. maddesi gereği birlik üyesi köylerin birliğe kesinleşen 2015 bütçelerinden yüzde 2 oranındaki katılım ödemesi, ayrıca 2017 yılı için özel şahıslar kepçe çalışma saat ücretinin 150 TL olarak yeniden belirlenmesi konuları görüşülüp oylanarak kabul edildi.

(MA-MET-Y) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hisarcık'ta Köylere Hizmet Götürme Birliği'nin Olağan Meclis Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement