Hüseyin Cengiz OSB Başkanı Karavil'i Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Hüseyin Cengiz OSB Başkanı Karavil'i Ziyaret Etti

Hüseyin Cengiz OSB Başkanı Karavil\'i Ziyaret Etti

Ak Parti Diyarbakır Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Cengiz, OSB Başkan Vekili ve Karavil Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Karavil'i ziyaret etti.

03.03.2015 22:09  Güncelleme: 22:10

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Diyarbakır Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Cengiz, Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Karavil Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Karavil'i ziyaret etti.

Ziyarette OSB'nin mevcut sıkıntıları ve ekonomi üzerine sohbet edildi. Samimi ortamda yapılan sohbette, OSB Başkan Vekili ve Karavil Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Karavil, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Karavil, Cengiz'in Milletvekili Aday Adaylığının hayırlı olmasını dilerken, Mecliste Hüseyin Cengiz gibi genç, bilgili ve donanımlı kişilerin olması gerektiğini belirtti.

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Diyarbakır Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Cengiz ise, OSB'nin alt yapısının hala tam manasıyla tamamlanmadığını bildiğini, meclise gitmesi durumunda OSB ile ilgili çok yoğun çalışmalarda bulunacağını söyledi. Ziyaret hoş sohbet ortamında bir müddet sürdü.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Hüseyin Cengiz OSB Başkanı Karavil'i Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement