Huzurevi Sakinlerine Saç, Makyaj ve Cilt Bakımı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Huzurevi Sakinlerine Saç, Makyaj ve Cilt Bakımı

27.01.2012 13:01

Erdemli Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü, kuaförlük hizmetini huzurevi sakinlerinin ayağına getirdi.

Erdemli Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü, kuaförlük hizmetini huzurevi sakinlerinin ayağına getirdi.

Erdemli Huzurevi'nde kalan 28 yaşlı bayana saç kesimi, cilt bakımı ve makyajı kursiyerler tarafından yapıldı.

Erdemli Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Ömer Okur, Erdemli Huzurevi ile gerçekleştirilen işbirliği ile bir dizi etkinlik başlattıklarını belirterek, "Saç bakımı ve temel makyaj eğitimi gören kursiyerlerimiz eğitimlerini sürdürürken, toplum yararına çalışmalarda da bulunuyor. Bu doğrultuda yaşlılarımızın saç kesimi, cilt maskeleri ile birlikte temel cilt bakımları ve makyajları yapılıyor" dedi.

Kuaförlük Kursu usta öğreticisi Melek Göküş de, kursiyerlerin eğitimde olduğu gibi toplum yararına hizmetlere de severek katıldıklarını ifade etti. Göküş, huzurevine giderek zaman zaman bu tür etkinlikleri yaptıklarını, önce yaşlılara ikramlarda bulunduklarını ardından özellikle bayanlara kışlık bakım yaptıklarını söyledi.

Göküş, "Bir yandan yaşlılarımızı mutlu ederken, diğer taraftan kendilerinin bizim için ne kadar değerli olduğunu hissettirmeye çalışıyoruz. Onları sevindirebildiysek, gülümsetebildiysek ne mutlu bizlere" diye konuştu.

Erdemli Huzurevi Müdürü Tevfik Kılınç ise, "İki kurumun işbirliğiyle yaşlılarımızın hayatına bir heyecan geldi. Bu etkinlikleri önemli buluyoruz. Yaşlılarımız için daha güzel etkinlikler gerçekleştirmek için fikir birliği yapacağız. Önümüzdeki günlerde bize ayrılan bölgede Yaşlılar Ormanlığı için fidan dikeceğiz" şeklinde konuştu.

Huzurevi sakinleri ise etkinliklerden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

- MERSİN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Huzurevi Sakinlerine Saç, Makyaj ve Cilt Bakımı - Son Dakika


Advertisement