İç Kontrol Sistemi ve Kurumsal Risk Yönetimi Eğitimi Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

İç Kontrol Sistemi ve Kurumsal Risk Yönetimi Eğitimi Sona Erdi

İç Kontrol Sistemi ve Kurumsal Risk Yönetimi Eğitimi Sona Erdi

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı tarafından OMTEL Deniz Otel’de düzenlenen “İç Kontrol Sistemi ve Kurumsal Risk Yönetimi Eğitimi” sona erdi.

17.02.2014 16:30

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı tarafından OMTEL Deniz Otel'de düzenlenen "İç Kontrol Sistemi ve Kurumsal Risk Yönetimi Eğitimi" sona erdi.

Bir hafta boyunca devam eden İç Kontrol Sistemi ve Kurumsal Risk Yönetimi Eğitimi, OMÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Akan, Rektör Yardımcıları, Genel Sekreter, Senato ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İç Kontrol İzleme ve Yönlendirme Kurulu Üyeleri, Daire Başkanları, İç Denetim Birimi Başkanı ve İç Denetçiler ile Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nin tüm birimlerinden 260'ın üzerinde personelin katılımıyla gerçekleştirildi.

Eğitimin kapanış bölümünde Sayıştay Başkanlığı Uzman Denetçileri Onur Derici ve Semra Ekici, beş gün boyunca devam eden eğitimlerde katılımcıların ilgisinin ve iç kontrol sistemi çalışmalarına ilişkin motivasyonlarının yüksek olmasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Kapanış konuşmasını yapan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hakan Leblebicioğlu, gerçekleştirdikleri başarılı eğitimlerden dolayı Sayıştay Başkanlığı Uzman Denetçileri Onur Derici ve Semra Ekici'ye teşekkür etti. İç kontrol sistemi ve kurumsal risk yönetimi alanında eksiklikler olduğunu söyleyen Leblebicioğlu, bu sistemin Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nde kurulması çalışmalarında üst yönetim olarak gereken desteği vermeye her zaman devam edeceklerini belirtti.

İç Kontrol Sistemi ve Kurumsal Risk Yönetimi Eğitimi, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hakan Leblebicioğlu tarafından Uzman Denetçiler Onur Derici ve Semra Ekici'ye teşekkür belgelerinin sunulmasıyla sona erdi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İç Kontrol Sistemi ve Kurumsal Risk Yönetimi Eğitimi Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement