If Wedding Fashion'a Doğru - Son Dakika
Yerel

If Wedding Fashion'a Doğru

İzmir, bu yıl 7'ncisi düzenlenecek Gelinlik Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı'na kapılarını açmaya hazırlanıyor.

06.02.2013 19:50  Güncelleme: 19:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri Ticaret AŞ (İZFAŞ) Genel Müdür Vekili Mehmet Şakir Örs, "İzmir artık gelinliğin başkenti. Bu bir slogan değil hayatın gerçeği olmuştur" dedi.

Bu yıl 7'ncisi düzenlenecek Gelinlik Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı'na ilişkin Tarihi Havagazı Fabrikası'nda basın toplantısı düzenleyen Örs, İzmir'in diğer fuarlarda olduğu gibi gelinlik fuarında da kendini kabul ettirdiğini belirtti.

Örs, fuarın İZFAŞ, Ekonomi Bakanlığı, Ege Giyim Sanayicileri Derneği, Türkiye Moda ve Hazır Giyim Federasyonu tarafından 13-16 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirileceğini kaydederek, şunları söyledi:

"Fuara yurt içinden 10 ilden, yurt dışından ise 9 ülkeden katılım olacak. Fuarın katılımcı portföyü gelinlik, damatlık ve abiye giyim olacak. 33 ülkeden alım heyeti gelecek. 162 yerli 25 yabancı toplam 187 firma fuara katılacak. Gelinlik fuarı İzmir ile bütünleşmiş bir fuar oldu. İzmir artık gelinliğin başkenti. Bu slogan değil hayatın gerçeği olmuştur."

"Zamana dokunmak" temalı Gelinlik Tasarım Yarışması da düzenleyeceklerini ifade eden Örs, 104 yarışmacının 312 tasarımı ile yarışmaya katıldığını bildirdi.

Tasarımcı Tuvana Büyükçınar Demir tarafından gerçekleştirilecek IF Wedding Fashion İzmir'in gala defilesi 12 Şubat'ta yapılacak.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel If Wedding Fashion'a Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement