Iğdır Valisi Ahmet Pek, kentte Ramazan Bayramı'nın huzur ve güven ortamı içerisinde geçmesi için her türlü tedbirin alındığını bildirdi.
Yazılı bir Açıklama yayınlayan Vali Ahmet Pek, Ramazan Bayram süresince sağlık, güvenlik ve belediye hizmetlerinin aksamaması için gerekli hazırlıkların alındığını söyledi. Bayram tatili süresince sağlıkla ilgili konularda istenen bilginin 210 10 86 numaralı telefon veya 112 Acil Servisi'nce karşılanacağını ifade eden Pek, "Vatandaşlarımızın belediye hizmetleriyle ilgili olarak bayram süresince nöbetçi zabıta 153 veya 227 96 27 numaralı telefonlarına, su ve kanalizasyon arıza için 185, yangın ihbarı için 110 veya 227 38 10 numaralı telefonlarla başvurabileceklerdir" dedi.
Bayramın huzur ve güven ortamı içerisinde geçmesini sağlamak amacıyla emniyet ve jandarma sorumluluk bölgelerinde de gerekli her türlü güvenlik önleminin alındığını söyleyen Pek, "Asayişle ilgili konularda jandarma bölgesinde 227 64 48 ve 156 numaralı jandarma imdat telefonlarına, polis sorumluluk bölgelerinde asayişle ilgili konularda 225 10 20-21-22-23 numaralı telefona, polis merkezi amirliği ile ilgili konularda 227 96 16 numaralı telefona ve her türlü bilgi-ihbar için 155 numaralı polis imdat telefonlarına, Aras EDAŞ İl Müdürlüğü ile ilgili konularda da 210 14 18 (3 hat) veya 186 numaralı telefonlarına başvurabileceklerdir" şeklinde konuştu. - IĞDIR
Son Dakika › Yerel › Iğdır'da Bayram Tedbirleri Alındı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.