İğne Oyası Kursuna Gelen Stres Atıyor - Son Dakika
Yerel

İğne Oyası Kursuna Gelen Stres Atıyor

İğne Oyası Kursuna Gelen Stres Atıyor

Lüleburgaz Halk Eğitimi Merkezinde açılan iğne oyası kursuna katılan kursiyerler, kursun faydalı olduğunu ve rahatlatıcı bir etkisi olduğunu aktardılar.

05.11.2016 09:57

Lüleburgaz Halk Eğitimi Merkezinde açılan iğne oyası kursuna katılan kursiyerler, kursun faydalı olduğunu ve rahatlatıcı bir etkisi olduğunu aktardılar.

İğne oyası kursu öğreticisi Fatma Baş, kursta yapılan çalışmalarla kursiyerlerin stres attığını ifade ederek, "İğne oyası kursu, 3 Ekim'de başladı. Pazartesi, Salı, Çarşamba bir grup ve Perşembe, Cuma günü bir grup olmak üzere toplam iki grubumuz var. Toplam 50 kursiyer var. Ev dekorasyonu, kız çeyizi, tülbentlerde iğne oyası kullanılıyor. Kursumuza düğümleme tekniğiyle başladık. Yılsonunda sergimiz olacak. Burada bu işi öğrenip para kazanılabilir. Kursumuz her yıl açılıyor. Vatandaşların bu kursa ilgisi var. Yapılan çalışmalar stres atmaya da yardımcı oluyor" dedi.

"Evde oturacağıma gelip burada zamanımı değerlendiriyorum"

Kursun faydalı olduğunu aktaran kursiyer Neziha İşbilen, "Çok faydalı bir kurs. Bu kursa gelmelerini herkese tavsiye ederim. Hocamız çok yetenekli, ilgili ve sabırlı. Evde oturacağıma gelip burada zamanımı değerlendiriyorum. El sanatlarını çok seviyorum" diye konuştu.

"Stres için birebir"

Kursta ikinci yılı olduğunu söyleyen Ayşe Talay Aykut, "Zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum. Tüm arkadaşlara tavsiye ediyorum. Stres için birebir. Hocamız bizimle ilgilendiği için kendisine teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Tavsiye üzerine bu kursa başladığını ifade eden Şükran Kayar ise, "İğne oyası kursuna arkadaşımın tavsiyesi üzerine ilk kez geliyorum. Yaptığımız çalışmalar stresimi alıyor. Bu işi öğrenip aileme gelir sağlayabilirim. Eve katkım olsun istiyorum. Hocamız bizimle çok ilgileniyor" şeklinde konuştu. - KIRKLARELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İğne Oyası Kursuna Gelen Stres Atıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement