İhh'dan Başkan Çerçi'ye Teşekkür - Son Dakika
Yerel

İhh'dan Başkan Çerçi'ye Teşekkür

İhh\'dan Başkan Çerçi\'ye Teşekkür

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) genel merkez yöneticileri, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’yi makamında ziyaret etti.

10.07.2015 17:08

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) genel merkez yöneticileri, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi'yi makamında ziyaret etti.

İnsani Yardım Vakıfı Genel Merkez Yönetim Kurulu üyeleri Hamza Baltacı ve Yakup Işık, Manisa İnsani Yardım Derneği Başkanı Necmettin Okumuş, yönetim kurulu üyesi Mehmet Emin Sofuoğlu, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi'ye teşekkür ziyaretinde bulundu.

Mehmet Çerçi, tüm dünyada Müslümanlığın bazı güçler tarafından kötü tanıtılmaya çalışıldığını vurgulayarak, "Bazı güçler iş birliği içerisine girerek, bir takım oyunlar ile Müslümanlığı tüm dünyaya kötü tanıtıyorlar. Kötülemek içinde ellerinden ne geliyorsa yapıyorlar. Dünya'daki tüm Müslüman kardeşlerimize Rabbim sabır ve bereket versin. Allah dünyadaki tüm Müslümanların yardımcısı olsun." dedi.

İHH İnsani Yardım Vakfı Genel Merkez Yönetim Kurulu üyesi Hamza Baltacı ise İHH olarak amaçlarının Müslümanların sesi olmak olduğunu belirterek, "Dünya'nın dört bir tarafında insan hakları konusunda yardımlarımız devam ediyor. İHH olarak insan hakları ve insani yardım konusuna önem veriyoruz. Bir lokmanın bile dünyada savaşların olduğu coğrafyada çok önemi var. Amacımız Müslümanların birlikteliğini arttırmak mazlumların sesi olmaktır." diye konuştu.

"BAŞKANIMIZA İHH'YE VERDİĞİ DESTEKTEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ"

İnsani Yardım Derneği Manisa Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Emin Sofuoğlu ise Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi'nin İHH'ye destek verdiğini belirterek, "Sayın Başkanımız Mehmet Çerçi'ye İHH olarak bizlere gösterdiği destekten dolayı teşekkür ediyoruz. Ayrıca İHH olarak düzenlediğimiz iftar yemeğine başkanımız Yunusemre Belediyesi olarak bu akşam sponsorumuz oldu. Kendisine çok teşekkür ediyoruz." şeklinde konuştu.

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, kendisini ziyaret eden İHH temsilcilerine teşekkür ederek, fincan takımı hediye etti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İhh'dan Başkan Çerçi'ye Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement