İhtiyaç Sahiplerine "İkinci El Eşya Bağışı" Çağrısı - Son Dakika
Son Dakika Logo

İhtiyaç Sahiplerine "İkinci El Eşya Bağışı" Çağrısı

28.09.2012 18:00

İşsizler Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Hasan Kaya, ihtiyaç sahiplerine yardım edilmesi amacıyla ikinci el eşya bağışı kampanyası başlattıklarını bildirdi.

İşsizler Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Hasan Kaya, ihtiyaç sahiplerine yardım edilmesi amacıyla ikinci el eşya bağışı kampanyası başlattıklarını bildirdi.

Kaya, yaptığı yazılı açıklamada, işsiz ve yoksul vatandaşların, üniversitede çoğu öğrencinin ve yeni ev kiralayanların birçok eşyayı temin etmekte güçlük çektiklerini belirtti.

Derneklerinin bu amaçla ikinci el eşya kampanyası başlattığını ifade eden Kaya, şunları kaydetti:

"Kullanılmayan fazla eşyalarınızı atmayın. Bu eşyalar giysi, dolap, yatak, baza, beyaz eşya olabilir. Derneğimizin sizlere bildireceği ihtiyaç sahiplerine, öğrencilere yardım amacıyla verebilirsiniz. Biz toplayıp dağıtmıyoruz. Sizleri direkt ihtiyaç sahipleriyle buluşturuyoruz. İhtiyaç sahibi kişiler ve öğrencilerimiz, ihtiyacı ne varsa derneğimize yazdırabilir. Biz de ihtiyaç fazlasını verecek kişilere telefon ve adreslerini vermek suretiyle doğrudan yardım yapılmasını sağlamış olacağız. Bir parça eşya da sizden ihtiyaç sahibi insanlarımıza destek olsun. Öğrencilerimiz ve işsizimiz, yoksulumuz sevinsin."

Muhabir: Ekip/ Mustafa Güngör

Yayıncı: Sedat Gök - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İhtiyaç Sahiplerine 'İkinci El Eşya Bağışı' Çağrısı - Son Dakika


Advertisement