İl Başkanı Kambur, "Yollarla Tarih Yazıyoruz" - Son Dakika
Yerel

İl Başkanı Kambur, "Yollarla Tarih Yazıyoruz"

İl Başkanı Kambur, "Yollarla Tarih Yazıyoruz"

Ak Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Kambur, "Tekirdağ'a kazandırdığımız yollar ve köprülü kavşaklarla tarih yazmaya devam ediyoruz."

09.07.2012 14:32

Ak Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Kambur, "Tekirdağ'a kazandırdığımız yollar ve köprülü kavşaklarla tarih yazmaya devam ediyoruz.

AK Parti İl Başkanı Ahmet Kambur, Tekirdağ'da Karayollarının devam eden yatırım ve projeleri hakkında bilgi almak üzere beraberindeki heyetle birlikte Karayolları 18. Şube Şefliği'ni ziyaret etti. Ziyarete İl Baskan Yardımcıları Şener Çelikayar, Ali Gümüş ve Ömer Polat, Şarköy İl Genel Meclis Uyesi Sebahattin Karayer ile Hosköy Belediye Başkanı Kemal Özvarlık katıldı.

AK Parti hükümetinin yollar ve köprülü kavşaklarıyla bir tarih yazdığını belirten İl Başkanı Kambur, milletvekilliği döneminden beri Tekirdağ'da birçok yol projesini hayata geçirdiklerini ifade etti.

Karayolları 18. Şube Şefi Tevfik Demirbilek'ten devam eden çalışmalar hakkında bilgi alan Kambur, devam eden projelerden memnun olduklarını bu konuda Tekirdağlılara ileriki günlerde daha kapsamlı bilgi verilmesinin yerinde olacağını söyledi.

Tekirdağ- İpsala yolunun standardının yükseltilmesi, Yeniçiftlik yan yollarının yapılması, Muratlı yolu asfaltlanması, Şerefli- Çorlu yolunun tamamlanması, Hayrabolu-Tekirdağ arasının duble yol yapılması gibi bir çok proje hakkında detaylı bilgi alan kambur, bu projelerin takipçisi olacağını söyledi. Kambur, Karayolları 18. Şube Şefi Tevfik Demirbilek'i

ve mesai arkadaşlarını da basarılı çalışmalarından dolayı kutladı.

09.07.2012 14: 12: 59

TSI

NNNN - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İl Başkanı Kambur, 'Yollarla Tarih Yazıyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement