İl Müdürü Kahraman, Bursa'dan Milletvekili Aday Adayı Olacak - Son Dakika
Yerel

İl Müdürü Kahraman, Bursa'dan Milletvekili Aday Adayı Olacak

İl Müdürü Kahraman, Bursa\'dan Milletvekili Aday Adayı Olacak

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Osman Kahraman, Bursa’dan milletvekili aday adayı olacak.

08.02.2015 15:04

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Osman Kahraman, Bursa'dan milletvekili aday adayı olacak.

7 Haziran'da yapılacak olan 2015 Genel Seçimleri öncesinde partilerden milletvekili olacak isimler yavaş yavaş belli olmaya baladı. Bu kapsamda, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Osman Kahraman da, Bursa'dan milletvekili aday adayı olmaya hazırlanıyor. Kahraman, AK Parti'den Mustafa Kemalpaşa ilçesinden aday adayı olacağı belirtildi. Yaklaşık iki yıldır Kastamonu'da Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü görevini başarılı bir şekilde yürüten Osman Kahraman, Bursa'dan Mustafa Kemalpaşa ilçesinden AK Parti'den tek aday adayı olması bekleniyor. Kahraman, aday adaylığı konusunda henüz bir açıklama yapmazken, önümüzdeki günlerde istifa ederek, resmi başvuruda bulunacağı öğrenildi.

OSMAN KAHRAMAN KİMDİR?

Üniversitesi İlahiyat Fakültesi mezunu olan Osman Kahraman, Diyanet İşleri Başkanlığı, Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okullarda Öğretmenlik, Okul Müdür Yardımcılığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevlerinin yanı sıra Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Bursa İl Müdür yardımcılığı görevinde iken Kastamonu Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü olarak atandı.

Günümüz Düşünce Hareketleri Alanında Akademik Çalışmaları bulunmakta olan Amerika'daki selfhelp ve nursing com, social service gibi sosyal politikalar alanındaki kuruluşlarda çalışmaları ve incelemeleri bulunan Kahraman ayrıca sivil toplum örgütlerinde, spor kulüplerinde ve sendikalarda yöneticilik görevlerinde bulundu. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İl Müdürü Kahraman, Bursa'dan Milletvekili Aday Adayı Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement