İl Müftüsü Bakkal, Araban'da İncelemelerde Bulundu - Son Dakika
Yerel

İl Müftüsü Bakkal, Araban'da İncelemelerde Bulundu

İl Müftüsü Bakkal, Araban\'da İncelemelerde Bulundu

Gaziantep'in Araban ilçesini ziyaret eden İl Müftüsü Prof.Dr.Ali Bakkal, Sa'd Bin Ebi Vakkas Camisi'nin inşaatında incelemelerde bulundu.

16.02.2012 14:41

Gaziantep'in Araban ilçesini ziyaret eden İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Bakkal, Sa'd Bin Ebi Vakkas Camisi'nin inşaatında incelemelerde bulundu.

Araban ilçesi Yeşilova Mahallesi'nde ilçenin merkez camisi olarak yapımına başlanan Sa'd Bin Ebi Vakkas Hz. Cami inşaatındaki çalışmaları görmek isteyen Gaziantep İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Bakkal, Araban İlçe Müftüsü Ahmet Sevinç ile birlikte cami inşaat alanına gelerek inşaat çalışmalarını yerinde gördü. Bakkal, Sa'd Bin Ebi Vakkas Hz. Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Kureyş Bulut ile görüşerek çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Dernek Başkanı Kureyş Bulut, "440 metrekarelik arsa üzerine iki katlı çift minareli bir cami, caminin alt katlarına iş yerleri, Kur'an kursu, imam ve müezzin için iki lojman, gasilhane ile şadırvan yapılacak. Sa'd Bin Ebi Vakkas Hz. Cami inşaatına yurt içi ve yurt dışındaki hayırsever vatandaşlardan yardımlar da geldi" dedi.

Gaziantep İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Bakkal da, ilçeye merkezi cami olarak yapılan Sa'd Bin Ebi Vakkas Hz. Camisi'nin hayırlı olmasını dileyerek, "Cami inşaatına emeği geçen herkese, yurt içi ve yurt dışından maddi destek veren hayırsever vatandaşlara da teşekkür ederim. Allah hayırlarını kabul etsin inşallah" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İl Müftüsü Bakkal, Araban'da İncelemelerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement