İncesu Belediyesi Yol ve Çevre Düzenleme Çalışmalarına Başladı - Son Dakika
Son Dakika Logo

İncesu Belediyesi Yol ve Çevre Düzenleme Çalışmalarına Başladı

26.06.2012 18:00

İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, yaz mevsiminin gelmesiyle belediyenin plan ve programı dahilinde ihtiyaca göre hizmet ürettiklerini söyledi.

İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, yaz mevsiminin gelmesiyle belediyenin plan ve programı dahilinde ihtiyaca göre hizmet ürettiklerini söyledi.

İlk etapta İlçe merkezinde çeşitli yerlerde trafik akışını kolaylaştırmak için düzenleme çalışmaları başlattıklarını belirten Karayol, "Yerler Tarihi yapıya uygun olarak antik parke ile kaplandı. Kavşağa konacak trafik ışıklarıyla olabilecek kazaların önlenmesi amaçlanıyor. İlçe parklarında ki Ağaçların gelişimini kuvvetlendirip sağlıklı kılmak için haşere ve sineklere karşı kimyasal ve mekanik mücadele başlatıldı. Yol kenarlarında ve mahalle araları ile evlerin bahçelerinde kalan ağaçlar da ilaçlandı" diye konuştu.

Karayol, merkezden başka mahallelerde de hizmete devam ettiklerini vurgulayarak şöyle konuştu:

"Örenşehir, Garipçe, Saraycık, Kızılören mahallelerinde ve mezarlıklarda yabani otların temizlenmesi ve ağaçların bakımlarının yapılması çalışmalarını bitirdik. Ötebatan Mahallesi'ne çöp transfer merkezi yaptırdık. Bu sayede toplanan çöplerin bu merkezde toplandıktan sonra Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Oymaağaç mevkindeki Geridönüşüm tesislerinde geri dönüşüme kazandıracak."

Muhabir: Ufuk Kocaeren/ Mustafa Demircioğlu

Yayıncı: İsmail İçer - KAYSERİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İncesu Belediyesi Yol ve Çevre Düzenleme Çalışmalarına Başladı - Son Dakika


Advertisement