İnegöl Belediye Başkan Adayı Aktaş İçin Miting Gibi Kutlama - Son Dakika
Yerel

İnegöl Belediye Başkan Adayı Aktaş İçin Miting Gibi Kutlama

İnegöl Belediye Başkan Adayı Aktaş İçin Miting Gibi Kutlama

AK Parti Bursa İnegöl Belediye Başkan adayı Alinur Aktaş için miting gibi bir kutlama ve tanıtım töreni düzenlendi.

21.01.2014 22:34  Güncelleme: 00:01

AK Parti Bursa İnegöl Belediye Başkan Adayı Alinur Aktaş için miting gibi bir kutlama ve tanıtım töreni düzenlendi.

AK Parti İnegöl İlçe binası önünde bine yakın partilinin ve vatandaşın katıldığı aday tanıtım töreninde belediye başkanlığı için aday adayı olan Murat Gültekin, Adem Demirel ve Muammer Akbulut da Aktaş'a destek verdi. Törene Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Recep Altepe ile AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Bülent Temelli de katıldı.

AK Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli, yaptığı konuşmada, "İki dönemdir belediye başkanlığı görevini yapan, gerçekten yapmış olduğu başarılı çalışmalarla parti teşkilatımızın vatandaşlarımızın her zaman için alnımızın dik durmasını sağlayan Alinur Aktaş'ı, Genel Merkezimiz bir kez daha aday göstermiştir. İnşallah bu seçimde, genel seçimlerde aldığımız oy oranına ulaşacak ve İnşallah kendimize ait rakamı tekrar egale edeceğiz. Projelerimizi bir bir ortaya koyacağız. İnegöl'e yeni bir vizyon, yeni bir ufuk katacak bir 5 yıl vizesini alacağız inşallah" diye konuştu.

"TAHT İŞİ BAHT İŞİDİR DERLER"

AK Parti Belediye Başkan Adayı Alinur Aktaş ise, öncekinden de heyecanlı olduklarını ve Büyükşehir yasasıyla beraber İnegöl'ü daha büyük hedeflere ulaştıracaklarını ifade ederek, diğer aday adaylarına teşekkür etti. Aktaş, "Bu bir bayrak yarışıdır. Taht işi baht işidir derler. Önce Genel Başkanımız, Başbakan Yardımcımız, Büyükşehir Belediye Başkanımız, İl Başkanlığımız, İlçe Başkanlığımız, parti büyüklerimiz değerlendirdiler, nihayetinde bu işi bize layık gördüler. Ama her arkadaşımda bu işi yapmaya layık olduğunu, bu işle alakalı heyecanlı olduğunu inanıyor ve biliyorum. Dolayısıyla da kendilerini yürekten kutluyorum" dedi.

"İnegöl'ümüz çok özel bir yere sahip. Çünkü Osmangazi, Yıldırım ve Nilüfer'den sonra Bursa'nın merkezden sonraki en büyük ilçesi" diyen Aktaş, "Konumu itibariyle, mobilyasıyla, köftesiyle, kaplıcasıyla, nüfus yapısıyla, tarımıyla, 91 köyüyle ve 4 beldesiyle çok daha önemli hedeflere koşturması gerekir. Buna dair projelerimiz var, heyecanımız var, buna dair ekibimiz var. İnşallah 91 köyün ve 4 beldenin tamamını gezip, derdimizi büyük bir heyecanla, büyük bir gayretle anlatacağız ve herkese ifade edeceğiz. Yorulmadan büyük bir gayretle bunu yapacağız" şeklinde konuştu.

"BÜYÜKŞEHİR'İN DESTEĞİYLE İNEGÖL DAHA HIZLI BÜYÜYECEK"

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de, AK Parti'nin hedefi halkı iktidara taşımak olduğunu belirterek, "İnegöl'de de iyi işler yaptık onun için 3. defa Alinur Aktaş aday gösterildi. Ama bakın heyecanı bitmemiş, Başkanımız Alinur Aktaş'ın heyecanı devam ediyor. İnegöl'de daha yapacak çok işi var. İnegöl Avrupa ilçelerinin bile bir çoğunu geçmiş. Bu yatırımların amacı bu. Bundan dolayı bu yatırımlar yapılıyor" dedi.

Artık Büyükşehir ile İnegöl'ün gücünün birleştiğinin altını çizen Altepe, şunları söyledi:

"Büyükşehir'in desteğiyle İnegöl daha hızlı bir şekilde büyüyecek. İlçe belediyelerimizle birlikte el ele, kol kola İnegöl'ü birlikte büyüteceğiz. İnegöl'ün ne ihtiyacı varsa, o bizim konumuzdur. İnegöl'ün mobilyası dünya markası olacaksa, bu da bizimle olur. Tarihi güzellikleriyle inşallah İnegöl'ü hep birlikte ayağa kaldıracağız. İnegöl her alanda ayaklanacak. Artık köylerimize giden yollarda tüm altyapı hizmetlerini Büyükşehir Belediyemiz verecek. Büyükşehir ile birlikte her alanda yatırımlar yapılacak. Yerel seçimlere 2 aydan biraz fazla zamanımız var. Bunu da en güzel şekilde değerlendireceğiz.

Makro ölçekli büyük projeler büyükşehir ile birlikte gelişecek. Tarım ve hayvancılık büyükşehir ile birlikte gelişecek. Tüm alanlarda destek verilecek. Büyükşehir'in gücünü ilk defa İnegöl hissedecek. Her şeyimiz hazır. İnşallah güzel bir seçimle, 30 Mart 2014 akşamı burada zafer şarkıları söyleyeceğiz." - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İnegöl Belediye Başkan Adayı Aktaş İçin Miting Gibi Kutlama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement