İsmet Attila Orta Okulu'nda Ödül Heyecanı - Son Dakika
Yerel

İsmet Attila Orta Okulu'nda Ödül Heyecanı

İsmet Attila Orta Okulu\'nda Ödül Heyecanı

Afyonkarahisar'ın Sülümenli Beldesi İsmet Attila Orta Okulu'nda, sene boyunca gerçekleştirilen projelerde başarı gösteren öğrenciler bisiklet ve altın küpe gibi hediyelerle ödüllendirildiler.

12.06.2013 17:46

Afyonkarahisar'ın Sülümenli Beldesi İsmet Attila Orta Okulu'nda, sene boyunca gerçekleştirilen projelerde başarı gösteren öğrenciler bisiklet ve altın küpe gibi hediyelerle ödüllendirildiler.

Okul bahçesinde gerçekleştirilen ödül töreninde, İsmet Attila Orta Okulu'nda öğrenim gören öğrenciler 'Okul-Veli-Çevre Hareketi', 'Okulum Gözbebeğim', 'Okuyarak Yarışalım', 'Benim Öğretmenim ve Benim Öğrencim' projelerinde dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi. Gerçekleştirilen törene okul idarecileri, öğretmenleri, öğrenciler ve veliler katılırken, törenin açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Ahmet Aladağ, yapılan projelerin okulun eğitim kalitesinin artması ve öğrencilerin başarı çıtasını yükseltmeye yönelik olduğunu söyledi. Projeler ile öğrencileri bilgi ve becerilerin arttırıldığı gibi, aynı zamanda onların özgüvenlerini arttırmaları yönünde önemli bir yol olduğunu dile getiren Aladağ, "Bu ödüllerin finansmanı değerli öğretmenlerimizin, sponsorlarımızın, veli ve öğrencilerimizin gayret, katkı ve emekleriyle sağlanmıştır. Önümüzdeki eğitim döneminde de okulumuzun eğitim kalitesini arttırmaya yönelik bu tür projelerimiz devam edecektir" dedi.

Konuşmaların ardından hediyelerin dağıtılmasına geçildi. Sene başından beri okulda uygulanan projede başarı gösteren öğrencilere, 4 adet bisiklet, 6 adet altın küpe, 1 adet gram altın 11 adet eşofman takımı ve 11 adet saat okul idarecileri tarafından takdim edildi. Hediyeleri alan öğrencilerin mutluluğu gözlerinden okunurken, sevinçlerini birbirlerine ve ailelerine sarılarak doyasıya yaşadılar.

Törende, ayrıca 'Okulum Gözbebeğim' projesi kapsamında, okul öğrencilerine gazetecilik konusunda seminerler vererek onları okul gazetesi çıkarmasına yardımcı olan ve Afyonkarahisar'da yerel olarak yayın yapan Görüntü Gazetesi Yazı işleri Müdürü Numan Bangir'e de bir plaket takdim edildi.

Tören, yapılan ikramların ardından son buldu. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İsmet Attila Orta Okulu'nda Ödül Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement