İsot Yarışmasında Dereceye Girenlere Ödülleri Verildi - Son Dakika
Yerel

İsot Yarışmasında Dereceye Girenlere Ödülleri Verildi

İsot Yarışmasında Dereceye Girenlere Ödülleri Verildi

Şanlıurfa Belediyesi tarafından düzenlenen isot yarışmasında dereceye girenlere ödülleri dağıtıldı.

05.12.2012 13:03

Şanlıurfa Belediyesi tarafından düzenlenen isot yarışmasında dereceye girenlere ödülleri dağıtıldı.

Şanlıurfa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nde düzenlenen "En Güzel Acımızı Arıyoruz" adlı yarışmada dereceye girenlere, ödülleri Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Necmi Karadağ tarafından verildi. Hem yerel, hem de ulusal basında geniş yankı bulan yarışmadan dolayı Şanlıurfa Belediyesi'ne teşekkür eden yarışmacılar, etkinlik sayesinde Urfa isotunun önemini ve lezzetini bir kez daha kamuoyuna duyurma şansı bulduklarını söyledi.

Birbirinden ilginç rumuzların kullanıldığı, 104 ayrı isotun kıyasıya yarıştığı yarışmada, birinciliği "Urfa Güzeli" rumuzuyla 91,8 puan alan Dursun Canbek kazanırken, ikinciliği 88,3 puanla "Kör Olasın Gelin" rumuzlu isotuyla Ayşe Özenoğlu, üçüncülüğü ise 87,6, puanla "Yemeyen Pişman" isimli rumuzlu isotuyla Şükriye Ay elde etmişti.

Dursun Canbek, Ayşe Özenoğlu ve Şükriye Ay'ın katılımıyla düzenlenen törende, dereceye giren üç ayrı yarışmacıyı da tebrik eden Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Karadağ, yarışmacılara şükran belgesi ve para ödülü takdim etti. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İsot Yarışmasında Dereceye Girenlere Ödülleri Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement