İtso İsmob'a Giden Üyelerini Dinliyor - Son Dakika
Yerel

İtso İsmob'a Giden Üyelerini Dinliyor

İtso İsmob\'a Giden Üyelerini Dinliyor

Mobilya sektörünün gelecek stratejileri bütün yönleriyle masaya yatırılacak.

10.02.2014 11:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mobilya sektörünün gelecek stratejileri bütün yönleriyle masaya yatırılacak. İTSO tarafından yarın akşam düzenlenecek toplantıda, İSMOB 2014'e katılan firma temsilcileri, bir süre önce yapılan fuarla ilgili görüşlerini paylaşacak. Toplantıda İSMOB 2015'le ilgili stratejileri de belirlenecek.

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Metin Anıl'ı ziyaret eden odanın mobilya komitelerinin üyeleri, bir süre önce CNR Fuar merkezinde yapılan İstanbul Mobilya Fuarı'na (İSMOB 2014) katılan İnegöllü firmalarla bir değerlendirme toplantısı yapılmasını istedi. Kenan Kender, Hüseyin Özdemir, Erdal Recep Bayraktar, Nedim İncebay ve Özkan Alemdar'dan oluşan komite üyeleri, toplantının fuara katılan firmaların beklentilerini öğrenmek açısından büyük önem taşıdığını vurguladı.

İTSO mobilya komitelerinin üyelerinden gelen talebi anında cevaplayan Oda Başkanı Metin Anıl, fuara katılan 137 firmanın temsilcileriyle İSMOB fuarını değerlendirmenin sektöre büyük fayda sağlayacağını söyledi. Anıl, toplantının 11 Şubat 2014 Salı günü saat 19.00'da yapılacağını bildirdi ve toplantıda İSMOB 2015'le ilgili stratejinin belirleneceğini belirterek, "Odamız katma değeri çok yüksek olan, istihdam dostu mobilya sektörü için her türlü desteği vermeye devam edecektir" dedi.

Toplantıda fuara katılan 137 firmaya anket formu verileceğini de belirten İTSO Başkanı Anıl, "Firmalarımızdan İSMOB 2014'ü değerlendirmelerini ve gelecek yılki fuara dair beklentilerini bildirmelerini isteyeceğiz. Fuarla ilgili görüşlerini öğreneceğiz. Böylece gelecek yılla ilgili bir strateji belirlemeyi arzu ediyoruz" dedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İtso İsmob'a Giden Üyelerini Dinliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement