İzaydaş'a 5 Yeni Araç - Son Dakika
Yerel

İzaydaş'a 5 Yeni Araç

İzaydaş\'a 5 Yeni Araç

İZAYDAŞ, hizmet kalitesini arttırmaya yönelik yatırımlarını sürdürüyor.

25.06.2014 11:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İZAYDAŞ, hizmet kalitesini arttırmaya yönelik yatırımlarını sürdürüyor. Yeni üç adet kamyon, son teknolojiye sahip itfaiye aracı ve hasta nakil ambulansını filosuna katan İZAYDAŞ'ta araçların hizmete alımı için tören düzenlendi. Tesis yanında bulunan araç parkında gerçekleşen törene Genel Müdür Muhammet Saraç, Genel Müdür Yardımcısı İsmail Uludağ, Birim Müdürleri ve şirket yöneticileri ile çalışanlar katıldı.

Açılış öncesi bir konuşma yapan İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç, geçen yılı iyi bir şekilde tamamladıklarını ve herhangi bir krediye ihtiyaç duymadan önemli yatırımlar yaptıklarını belirtti. Bunu hep birlikte başardıklarını kaydeden Saraç, "Araçlarımızın şirketimize hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah daha uzun yıllar işimizi büyütmeye, yatırımlarımızı arttırmaya ve araçlarımızı yenilemeye devam edeceğiz. Son 10 yılda, tamamı öz kaynaklarımızla gerçekleştirdiğimiz yatırımların toplamı 81 Milyon TL'ye ulaştı" diye konuştu.

Törende İdari İşler Şefi Recep Kartal'ın eşliğinde dua edilirken Genel Müdür Saraç ve şirket yöneticileri, hayırlı olması dileğiyle açılış kurdelesini kesti. Süslenen araçların önünde açılış kurdelesi kesilirken havaya bırakılan uçan balonlar ve konfetiler renkli görüntülere sahne oldu. Hizmete alınan araçlar; iki adet 32 tonluk 8x2 lastikli, hooklift sistemli, ADR'li kamyon, bir adet 32 tonluk 8x2 lastikli, ADR'li vidanjör. Son teknolojiye sahip bir itfaiye aracı ve hasta nakil ambulansı 1.8 milyon TL'ye mal oldu. Araçlar tehlikeli atık transferi ve olası acil durumlarda önemli hizmetler verecek. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İzaydaş'a 5 Yeni Araç - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement