İzmit Belediyesi'nden Köylerde Park Seferberliği - Son Dakika
Yerel

İzmit Belediyesi'nden Köylerde Park Seferberliği

İzmit Belediyesi\'nden Köylerde Park Seferberliği

İzmit Belediyesi, mahallelerde olduğu gibi köylerde de park seferberliği başlattı.

28.11.2013 16:49

İzmit Belediyesi, mahallelerde olduğu gibi köylerde de park seferberliği başlattı. Kuruçeşme'den Akmeşe'ye kadar 52 mahallede geçen 4,5 yıl içinde 150'ye yakın park yapıldığını söyleyen Park Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri," Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan bir süreden beri köyleri ziyaret ediyor. Bu ziyaretler sırasında köylülerin istekleri belirleniyor. Yaklaşık 6 aydan beri köylere yönelik büyük bir çalışma içine girdik. Belediye Başkanımızın ziyareti sırasında ortaya çıkan istekleri kısa süre içine yerine getiriyoruz" dedi.

Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Gökçeören Köylülerinin park isteğine de kayıtsız kalmadılar. Ekipler, söz konusu köyde bulunan ve kullanışsız olan parkı tamamen yenilediler. Yeni haliyle çok daha kullanışlı olan çalışma için köylüler, Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan ve emeği geçenlere teşekkür ettiler. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İzmit Belediyesi'nden Köylerde Park Seferberliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement