İzmit Belediyesi'nin Kısa Mola Merkezi'ndeki Çalışmalarda Sona Gelindi - Son Dakika
Yerel

İzmit Belediyesi'nin Kısa Mola Merkezi'ndeki Çalışmalarda Sona Gelindi

İzmit Belediyesi\'nin Kısa Mola Merkezi\'ndeki Çalışmalarda Sona Gelindi

İzmit Belediyesi’nin özel gereksinimli bireyler ve yakınları için oluşturduğu Kısa Mola Merkezi’ndeki çalışmalarda sona gelindi. Merkezin kısa süre içerisinde faaliyete girmesi planlanıyor.

13.12.2022 15:50  Güncelleme: 16:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmit Belediyesi'nin özel gereksinimli bireyler ve yakınları için oluşturduğu Kısa Mola Merkezi'ndeki çalışmalarda sona gelindi. Merkezin kısa süre içerisinde faaliyete girmesi planlanıyor.

Özel gereksinimli yakını veya çocuğu bulunan yurttaşlardan gelen talepler doğrultusunda çalışmalara başlayan İzmit Belediyesi, Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren tesislerine bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor. Bu kapsamda, Kuruçeşme Hizmet Binası'ndaki Sosyal Yaşam Merkezi bünyesinde yer alan Kısa Mola Merkezi'nin yakında açılması planlanıyor.

HAFTA İKİ GÜN HİZMET VERECEK

Kısa Mola Merkezi'nde, özel gereksinimli bireyler için ince motor becerileri, kaba motor becerileri, el-göz koordinasyonu, dil gelişimi, taklit-tahmin beceri oyunları, duyu-algı çalışmaları, okuma-yazma becerileri, bilişsel, fiziksel, ruhsal ve sosyal iyileşmeye yönelik çalışmalar yapılacak. Özel gereksinimli bireylerin ailelerinin oluşturacağı randevunun ardından yurttaşlar haftada iki gün tesisten faydalanacak. Bu sayede özel gereksinimli bireyler kaliteli zaman geçirirken, aileleri de günlük işlerini halledebilecek.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel İzmit Belediyesi'nin Kısa Mola Merkezi'ndeki Çalışmalarda Sona Gelindi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement