İzmit Belediyespor Bayan Basketbol Takımı İlk Maçına Çıkıyor - Son Dakika
Yerel

İzmit Belediyespor Bayan Basketbol Takımı İlk Maçına Çıkıyor

İzmit Belediyespor Bayan Basketbol Takımı İlk Maçına Çıkıyor

Türkiye Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi 1. Grupta mücadele edecek olan İzmit Belediyespor Bayan Basketbol takımı ilk maçı öncesinde basın toplantısı düzenledi.

06.11.2015 14:16

Türkiye Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi 1. Grupta mücadele edecek olan İzmit Belediye spor Bayan Basketbol takımı ilk maçı öncesinde basın toplantısı düzenledi.

İzmit Belediye Başkanı Dr Nevzat Doğan girişimleri sonucunda Haydi Basketbola projesi kapsamında Erkekler ve Bayanlar Basketbol Liginde mücadele edecek olan İzmit Belediyespor yeni sezon öncesinde çalışmalarını sürdürürken yönetim kurulu üyeleri dün sabah Sekapark alanı içinde bulunan bir kafede bir araya gelip taraftarları maça davet etti. 2015-2016 Sezonunda Türkiye Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi 1. Grupta güçlü rakiplerle mücadele edecek olan İzmit Belediyespor yarın saat 15.30'da Atatürk spor salonunda oynayacağı Çekmeköy Belediyespor maçı için İzmit Belediyespor yönetim kurulu üyeleri ve sabah kahvaltısında buluştular.

Kahvaltıya İzmit Belediye Başkanı Dr Nevzat Doğan, İzmit Belediyespor Kulüp Başkanı Erdoğan Şentürk, Basketbol İdari Menejeri Onur Berber, Bayan Basketbol takımı antrenörü Erkan Metin, Yardımcı antrenör Zeynep Tosun, bayan basketbol takım kaptanı Meryem Kolaylı, katıldı. Başkan Doğan ve Yönetim Kurulu üyeleri maça tüm basketbolseverleri davet etti.

Bu yıl Haydi basketbolu projesi adı altında büyük bir yatırım yapan ve Basketbol branşında bir canlılık oluşturan İzmit Belediye Başkanı Dr Nevzat Doğan, "Biz spora hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu yıl gelen talepler doğrultusunda basketbol branşını ayağa kaldırmak için büyük bir çalışma yaptık. Basketbolda ilk etapta İzmit Belediyespor lige katıldık. Bu sezon iyi basketbol oynayıp İzmit Belediyesinin adını duyurmaya devam edeceğiz. Bugün oynanacak olan ilk lig maçında taraftarımızı salona bekliyoruz. Yeni sezon hayırlı olsun" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İzmit Belediyespor Bayan Basketbol Takımı İlk Maçına Çıkıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement