Jandarma Motosikletli Asayiş Timleri Akyazı'da Hizmete Başladı - Son Dakika
Yerel

Jandarma Motosikletli Asayiş Timleri Akyazı'da Hizmete Başladı

Jandarma Motosikletli Asayiş Timleri Akyazı\'da Hizmete Başladı

Sakarya İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Motosikletli Asayiş Timleri Akyazı ilçesinde hizmete başladı.

31.10.2015 13:30

Sakarya İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Motosikletli Asayiş Timleri Akyazı ilçesinde hizmete başladı.

İlk olarak 1996 yılında kurulan Jandarma Motosikletli Asayiş Timleri birçok ilde görev yapmaya başladı. Olaylara daha hızlı bir şekilde müdahale etmek ve şehir güvenliğini maksimum seviyeye çıkarmak için görev yapan Motorlu Jandarma Ekipleri Akyazı'da hizmete başlamasının ardından vatandaşların kısa sürede sevgisini ve takdirini topladı.

Akyazı İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı motosikletli ekipler 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı vesilesiyle Kent Meydanında düzenlenen resmi geçit töreninine katılarak gösteri yaptılar. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Jandarma Motosikletli Asayiş Timleri Akyazı'da Hizmete Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement