Jandarma Teşkilatının Kuruluşunun 175. Yıl Dönümü - Son Dakika
Yerel

Jandarma Teşkilatının Kuruluşunun 175. Yıl Dönümü

Jandarma Teşkilatının Kuruluşunun 175. Yıl Dönümü

Uşak'ta düzenlenen törende, sivil havacılık gösterisi yapıldı.

14.06.2014 22:26

Uşak'ta, Jandarma Teşkilatının kuruluşunun 175. yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi.

İl Jandarma Komutanlığında düzenlenen törene, ilk olarak jandarma ile motosikletleriyle kent turu yapan Anadolu Kaplanları Motosiklet Sporları Uşak Şubesi üyeleri geldi.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Vali Seddar Yavuz, konuşmasında, milletin takdirinin, kurumları canlı kıldığını belirterek, ülkeye yaptığı hizmetlerden dolayı jandarma teşkilatını kutladı.

Uşak Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Fuat Kömürcü de Jandarma Genel Komutanlığının, kurulduğu günden bu yana, milletin huzur ve güvenliği ile kamu düzeninin sağlanması yönündeki hizmetleriyle ulusun takdirini kazandığını vurgulayarak, ülkenin her noktasında, her şartta halkın hizmetinde olmaya devam edeceklerini ifade etti.

Antalya ER-AH Sivil Havacılık ve Uçuş Okulu uçaklarının uçuş gösterisi yaptığı törende, Kütahya'daki Dumlupınar Şehitliği'nden Uşak'a kadar 60 kilometrelik mesafede ultra maraton koşusu yapan atlet Akın Yeniceli, getirdiği Türk bayrağını Uşak Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Fuat Kömürcü'ye verdi.

Daha sonra, il genelindeki okullar arasında düzenlenen yarışma sonucunda şiir ve resim dallarında dereceye giren öğrencilere ödülleri sunuldu.

Ödüllerinin verilmesinin ardından tüfekli hareketler gösterisi ile narkotik arama, bomba ve patlayıcı arama köpekleri, kendi alanlarında gösteri sundu. - Uşak

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Jandarma Teşkilatının Kuruluşunun 175. Yıl Dönümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement