Jest Alaaddin’den Çocuklar Nisan 1 Sürprizi - Son Dakika
Yerel

Jest Alaaddin’den Çocuklar Nisan 1 Sürprizi

Jest Alaaddin’den Çocuklar Nisan 1 Sürprizi

1 Nisan Cuma Günü Saat 19.00'da Gaziantep MAREV ve Türkiye Hokey Federasyonu'ndan Çocuklara 1 Nisan Sürprizi Olarak İlk Gösterimini Gerçekleştirecek.

29.03.2011 09:11

Çocukların her şeyin en iyisine layık olduğunu ifade eden Marev Yönetim Kurulu Başkanı Osman Demirci ve Türkiye Hokey Federasyonu Başkanı Sadık Karakan "Herşey geleceğimiz olan çocuklarımız için" dediler. Hazırlıkları uzun süredir devam eden ve Shazili Hazır Türk Kahvesi Ana Sponsorluğunda sahnelenecek olan Alaaddinin Sihirli Lambası Müzikali ilk gösterimini MAREV ve Türkiye Hokey Federasyonu'nun çocuklara Nisan 1 jesti olarak 1 Nisan Cuma günü gerçekleştirecek. Shazili Hazır Türk Kahvesi ana sponsorluğunda, Audi, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Oğuzeli Belediyesi, GAÜN, Gazikent Üniversitesi, MAREV, Türkiye Hokey Federasyonu, GKV Özel Okulları, GTO, Sahan Restoranlar Zinciri, Jaleriz Otel, Uğur Outlet, Baharoğlu Bulgurlarıyla Gaziantep'in yerel ve ulusal basınının desteklediği müzikalin Nisan 1 jesti olarak çocuklar için öncelikle sahnelenecek olması büyük sevinç yarattı.

Gaziantepli çocuklara ücretsiz olarak sahnelenecek olan müzikal böylece gala öncesi ilk gösterimini çocuklara yaparak önemli bir ilki de gerçekleştirecek. Çocukların her şeyin en iyisine layık olduğunu ifade eden MAREV Yönetim Kurulu Başkanı Osman Demirci ve Türkiye Hokey Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Karakan "Uzun süredir kamuoyu tarafından merakla beklenen Alaaddinin Sihirli Lambası Müzikali'nin gala öncesi ilk gösterimini çocuklarımız için yapmak istedik. Nisan bir sürprizi olarak çocuklara armağan ettiğimiz müzikalin ilk gösterimini 1 Nisan Cuma günü saat 19.00'de gerçekleştireceğiz. Bütün çocuklar bu geceye davetlidir. Her şey minik yavrularımız için" dediler. Alaaddinin Sihirli Lambası Müzikali'nin Haziran ayı sonuna kadar sahneleneceğini ifade eden Genel Koordinatör Çağla Özer "Alaaddin'in Sihirli Lambası Müzikalinin müziklerini Aras Deniz Sipahi besteledi. Türkiye'de çocuk müzikallerinin yerleşmesini sağlayan ünlü yönetmen Murat Karamanoğlu'nun yönetmenliğini üstlendi. Müzikalin sahneye konmasında yine alanında ülkemizin en büyük koreograflarından birisi olan Neslihan Öztürk müzikalin koreografilerinde otantik ve yöresel motifler de ekleyerek oyuncuların sahneye hazırlanmasını sağladı. Müzikalin dans sahneleri için ünlü dans eğitmeni Liudmyla Aktan da Gaziantep'e gelerek çalışmalarını yürüttüğü müzikalimizin ilk gösterimi MAREV ve Türkiye Hokey Federasyonu'nun çocuklara Nisan 1 jesti olarak sahnelenmesi Cuma günü saat 19.00 da gerçekleştirilecek. Davetiyeler devlet okullarımıza ve çocuk odaklı bütün kuruluşlara gönderilmeye başlandı. Alaaddinin Sihirli Lambası Nisan 1 şakası yapmayacak ve 1 Nisan'da start alarak Haziran ayı sonuna kadar sürekli sahnelenecektir" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Yerel Jest Alaaddin’den Çocuklar Nisan 1 Sürprizi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement