Kabadüz'de İstişare Toplantısı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kabadüz'de İstişare Toplantısı

Kabadüz\'de İstişare Toplantısı
02.04.2015 16:23

Ordu’nun Kabadüz ilçe Kaymakamı Zafer Özçelik ve Belediye Başkanı Yener Kaya’nın başkanlığında kurum amirleri, okul müdürleri ve mahalle muhtarlarıyla istişare toplantısı yapıldı.

Ordu'nun Kabadüz ilçe Kaymakamı Zafer Özçelik ve Belediye Başkanı Yener Kaya'nın başkanlığında kurum amirleri, okul müdürleri ve mahalle muhtarlarıyla istişare toplantısı yapıldı.

Kabadüz Kaymakamı Zafer Özçelik, Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, kurum amirleri, okul müdürleri ve mahalle muhtarları katılımıyla gerçekleşen toplantıda sorunlar tartışıldı, istek ve öneriler dinlendi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Kabadüz Kaymakamı Zafer Özçelik, öncelikli görevlerinin vatandaşa hizmet olduğunu söyledi. Her muhtarın kendi mahallesinin tüm sorunlarına hakim olması gerektiğini belirten Kaymakam Özçelik, bu sorunların çözümünün ise vatandaş, muhtar ve kurumlarla işbirliği içerisinde olacağının altını çizdi.

Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya ise gerçekleşen toplantının herkes için faydalı olacağını düşündüğünü ifade etti.

Toplantı kurum amirleri ve muhtarların karşılıklı fikir alışverişiyle devam etti. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kabadüz'de İstişare Toplantısı - Son Dakika


Advertisement